728×90 caixa onti
Home > Vall d'Albaida > Albaida > L’Ajuntament d’Albaida i la Parròquia d’Albaida acorden la permuta de diverses parcel·les amb la signatura de tres convenis

L’Ajuntament d’Albaida i la Parròquia d’Albaida acorden la permuta de diverses parcel·les amb la signatura de tres convenis

L’Alcalde d’Albaida, Josep Antoni Albert i Quilis, i el rector de la Parròquia, Don Antonio Ferrando Martí, es reuniren l’última setmana de desembre per a signar tres convenis de col·laboració que serviran per a aclarir i resoldre una sèrie de qüestions que estaven pendents i que varen ser iniciades en 2003.

El primer dels convenis, signat amb la Fundació Residència Ntra. Sra. del Remedio, té com a objectiu solucionar els problemes derivats d’un altre conveni signat al 2005 entre l’ajuntament i aquesta entitat. En aquest conveni del 2005 s’acordava que aquesta fundació transmetia al
consistori el solar de l’antiga almàssera per a cometre les obres de l’edifici inclòs a la primera fase del projecte de la Font de la Vila.
Per la seua part, l’Ajuntament d’Albaida, s’obligava en eixe conveni a transmetre a dita fundació la meitat del solar situat al carrer pòsit, núm. 4 i també la planta baixa i primera de l’edifici on es troba ubicada la residència de majors. Eixes dos plantes són actualment la llar dels jubilats. Les obligacions d’aquest acord, signat a l’etapa de govern del partit popular, sols varen ser complides per la fundació. Així doncs, amb el nou conveni, l’Ajuntament d’Albaida transmet mitjançant una permuta l’edifici de l’antic hospital situat al carrer Verge de Gràcia, i que és propietat del consistori, a la Fundació Residència a canvi del solar de l’antiga almàssera.

El segon conveni, signat amb la Fundació Patronato San Juan Bautista, té per objecte tancar l’acord de compra-venda que l’Ajuntament d’Albaida va realitzar l’any 2003 amb aquesta per la Casa Balbina. Recordem que per eixa adquisició, l’ajuntament sols va pagar una tercera part del preu pactat, quedant impagada la resta de la quantia fins el dia de hui. Al mateix temps, aquesta fundació comparteix interés amb la parròquia per a poder realitzar les obres de condicionament i adequació de l’edifici situat a les antigues instal·lacions del col·legi La Inmaculada, ubicades al Carrer Pòsit núm. 6. Tot això per a complir les condicions mínimes exigides per la normativa de la Generalitat Valenciana. Per tant, aquest segon conveni estableix la permuta de la Casa Balbina per les antigues instal·lacions de La Inmaculada. A més, aquest acord permetrà a l’Ajuntament d’Albaida recuperar l’ús de l’edifici de l’antic col·legi Elías Tormo – Passarel·la.

Amb la firma del segon conveni, l’ajuntament adquirirà definitivament la propietat de la Casa Balbina, la qual està connectada amb l’antic Cinema Odeon, fet que permetrà a l’ajuntament realitzar les obres pertinents per a la construcció d’uns vestidors mitjançant subvenció de la Generalitat Valenciana.

Finalment el tercer conveni, signat entre l’ajuntament i la parròquia, determina que el consistori li cedirà la resta del pati interior de l’antic col·legi La Inmaculada, propietat del consistori, per a l’aprofitament del centre docent i de la residència de majors.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

La Mancomunitat aprova els seus pressupostos sense cap vot en contra

L’entitat comarcal comptarà amb un pressupost de 4,8 milions d’euros, dels quals gran part estaran destinats a accions socials