Albaida diu prou a la violència de gènere

L’Ajuntament d’Albaida se suma a les commemoracions del 25 de novembre, Dia Internacional Contra la Violència de Gènere, amb un emotiu acte de condemna a la violència, en qualsevol de les seues manifestacions. Des de la Regidoria d’Igualtat una vegada més s’acudeix a este dia amb l’esperança que esta siga l’última vegada que calga eixir al carrer per a posar veu a les dones assassinades, 52 des de principi d’any i ahir mateix va ser morta Sara a Tenerife a mans del masclisme.

L’alcalde d’Albaida Josep Albert ha expressat que “no volem que ens falte cap més i treballem en eixe sentit des de les institucions públiques per a véncer al masclisme”.

La regidora d’Igualtat M. Àngels Salom, ha estat l’encarregada de llegir el manifest on relatava la situació d’indefensió que moltes dones pateixen perquè no saben com enfrontar-se a aquesta xacra. Salom ha recordat “que totes les dones ens tenen al seu costat per a fer front als seus maltractadors, des de l’Ajuntament d’Albaida, el centre de la dona, el departament de Benestar Social fins a la Policia Local, treballem cada dia per facilitar una eixida i posar solució a la violència de gènere” a més “no podem romandre indiferent front al patiment de tantes dones i hem de posar veu a les que ja no la tenen perquè algú se l’ha silenciada de manera violenta”.

Una vegada llegit el manifest es van nomenar a cada una de les víctimes assassinades enguany, el nom de cadascuna d’elles va anar acompanyat amb el toc de campanes en sentit de dol i ha estat possible gràcies a la col·laboració dels Campaners d’Albaida.

Dins dels actes especials realitzats amb motiu del Dia Internacional Contra la Violència de gènere romandrà tota la setmana el Palau dels Milà i Aragó il·luminat de color morat i la bandera de la lluita feminista estarà penjada al balcó de l’Ajuntament. “Els símbols són importants perquè recorden de quin costat estem perquè cap dona se senta sola i els violents senten el rebuig de tot el poble” ha conclòs Salom.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Albaida crea una oficina tècnica per a la reactivació econòmica de la ciutat

Des del departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Albaida s’ha potenciat la creació d’una oficina …