matricula iespouclar 728x90px
Home > Successos > Tràgic accident de trànsit a Montitxelvo

Tràgic accident de trànsit a Montitxelvo

Dissabte a la nit, un vehicle s’en va ixir de la carretera a l’altura de la CV-60 al seu pas per Montitxelvo. Es tracta d’una familia d’oritge estranger, on el conductor, un home de 36 anys va pedre la vida degut a la gravetat de l’accident. Els seus acompanyants, la dona i dos fills no foren rescatats fins la matinada següent, quant un treballador agrícola va donar l’avís  a les autoritats.

Segons han informat diverses fonts, la familia residia a Ontinyent i anaven cap a sa casa. El pare va morir a causa de la gravetat de l’accident, i la dona va sofrir ferides greus. Els dos fills pasaren la nit sols junt al cos sense vida de son pare i el cos ferit de sa mare, de 27 anys.

A l’accident, la mare i la filla quedaren atrapades al volcar el vehicle, el fill va ser trobat fora del cotxe en estat de shock. Els tres van ser auxiliats per els bombers i van ser traslladats a diversos hospitals. La mare va ser traslladada a l’hospital de Gandia, per un traumatisme craneoencefàlic i diverses contusions. El fill va ser traslladat a l’Hospital Clínic de València.

 

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Desarticulada auna organització que asaltava establiments hostelers en la comarca

El delegat del Govern a la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Moragues, junt al general de …