La Guàrdia Civil deté a Ontinyent un home per falsificar la procedència de productes càrnics

En el marc de l’operació “SEROC” agents de la Guàrdia Civil de l’Equip Roca de Xàtiva i Paprona d’Ontinyent van procedir a la detenció, en la localitat d’Ontinyent, d’un home de 66 anys com a suposat autor d’un Delicte contra la propietat Industrial i un Delicte de Falsedat documental.

El detingut, gerent d’una empresa de distribució de productes cárnicos, va ser objecte en el passat mes de setembre d’una inspecció conjunta per part de l’àrea de Sanitat Alimentària de la Conselleria de València i la Guàrdia Civil.

En aquesta inspecció, es va detectar que s’estava realitzant, per part de l’empresa, l’especejament de canals de porc per a la seua posterior distribució, en una sala d’especejament no autoritzada situada en la localitat de Atzeneta d’Albaida.

Modus operandi
El detingut, gerent d’una empresa de distribució de productes cárnicos, es dedicaven a utilitzar un segell d’una coneguda empresa amb el nombre de registre sanitari d’aquesta, per a segellar els albarans i justificar la procedència dels productes cárnicos que distribuïa als seus clients.

Registres realitzats
L’èxit de l’operació va ser possible gràcies al minuciós treball dels agents, ja que s’han hagut d’inspeccionar d’entre els clients del detingut una gran quantitat de carnisseries i restaurants de les províncies d’Alacant i València.

Es van realitzar registres en una nau industrial de Sagunt, en quatre domicilis d’Oliva i en una carnisseria de la localitat de Atzentea de Alabaida utilitzada com a sala d’especejament no autoritzada.
En total es van immobilitzar 25 canals de porc despiezado en l’establiment per falta de garantia sanitària, ascendint el valor dels productes a 10.000 euros aproximadament. Les diligències han passat a la disposició del Deganat dels Jutjats d’Ontinyent.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Un treballador es precipita accidentalment diversos metres en una obra a Ontinyent

El SAMU assisteix a un operari després de patir un accident laboral a Ontinyent A …