728×90 caixa onti
Home > Vall d'Albaida > Llutxent > La Guàrdia Civil localitza i destrueix una granada de mà ubicada a Llutxent

La Guàrdia Civil localitza i destrueix una granada de mà ubicada a Llutxent

El passat dia 31 de juliol components de la Unitat de la Guàrdia Civil de Benigànim van tenir coneixement de l’existència d’un possible artefacte situat en la Sima del Flaco, partida el Calvari del terme municipal de Llutxent.

Una vegada coneguts els fets, l’Equip de desactivació d’Explosius de la Guàrdia Civil de València, junt amb membres del Grup d’Intervenció a la Muntanya de la Guàrdia Civil i guàrdies civils de la Companyia de Xàtiva es van desplaçar al lloc.

Els agents van localitzar el passat dia 1 d’agost una granada de mà antiga amb càrrega explosiva a l’interior d’un avenc de 3,6 metres de profunditat.

L’artefacte va ser traslladat pels especialistes per a la seua posterior destrucció en una zona segura en la qual es van mantenir en tot moment les mesures de seguretat pertinents.

Des de la Guàrdia Civil de València es recorda que la forma d’actuar davant la troballa d’algun artefacte explosiu consisteix en no tocar ni manipular l’objecte, i avisar immediatament a la Guàrdia Civil a través del 062.

Font: Guàrdia Civil de València

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Aquest divendres el Consell de Ministres aprovarà la declaració de zona d’emergència de Llutxent

Divendres que ve el Consell de Ministres aprovarà la declaració de zona d'emergència perquè arriben les ajudes als veïns les cases dels quals es van veure afectades pel sinistre