728×90 caixa onti estiu
Home > Societat > Xerrada “El nostre tren, un tren cap al futur”

Xerrada “El nostre tren, un tren cap al futur”

El pròxim 8 de febrer a les 19.30 en el Saló d’Actes de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida, tindrà lloc la xerrada “El nostre tren, un tren cap al futur”, de la mà de la Plataforma d’Usuàries del Tren Valencià i amb el suport del Consell Local de la Joventut d’Ontinyent – CLJO.

La xerrada comptarà amb Elena Krause, ecologista, activista i membre de Rodamons, qui ens parlarà de “El tren en temps de descens energètic”. Rafael Villalba, usuari del ferrocarril i activista qui parlarà de “Els valors d’un tren que no es valora. Publicitat i competència”. Juan Ramón Ferrandis, ferroviari (maquinista de la línia d’Alcoi, entre altres), fotògraf i coordinador de la plataforma en defensa del ferrocarril de CGT qui ens parlarà de “L’AVE enfront del tren convencional” i Samuel Martínez, tècnic de la Mancomunitat dintre del projecte Trévol, usuari i aficionat al ferrocarril qui ens parlarà de “La línia d’Alcoi. Models, alternatives i solucions en Europa, de línies similars”. Totes elles membres de la Plataforma d’Usuàries del Tren Valencià.

EconomyCash Juny

Amb elles reflexionaran sobre els reptes que marca la mobilitat del futur i la necessitat d’apostar per línies tan importants com la de Xàtiva-Alcoi, que vertebren les Comarques Centrals del País Valencià, i que necessita una clara aposta de les institucions públiques, les quals fa anys que han deixat de la mà aquesta línia, deixant a la seua sort tant aquesta infraestructura com les usuàries que l’utilitzen. El pròxim divendres, podrem escoltar, de la veu de professionals i aficionats a aquest mitjà de transport tan necessari, i debatre, les possibles solucions per aquesta línia que tant ens estimem els valencians i les valencianes.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

La FEMP i el Ministeri de Sanitat subvencionen el projecte d’envelliment actiu d’Ontinyent

El projecte d’envelliment actiu de l’Ajuntament d’Ontinyent ha rebut una subvenció de la Federació Espanyola …