ua 2018
Home > Societat > La UPCCA llança una campanya per connectar amb els joves a través de les xarxes socials
Detall del cartell de la campanya #Alternatives.

La UPCCA llança una campanya per connectar amb els joves a través de les xarxes socials

La Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives (UPCCA) de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida, amb el suport de la regidoria de sanitat de l’Ajuntament d’Ontinyent, llançava ahir la campanya #alternatives amb motiu del Dia internacional de la lluita contra l’ús indegut i el tràfic il·lícit de drogues.

La campanya, que ha començat per la distribució d’un cartell que incorpora un codi QR que connecta directament amb la UPCCA, pretén crear un canal de comunicació via xarxes socials amb els joves per tal de generar un banc d’imatges i vídeos que mostren comportaments, activitats i actituds alternatius al consum d’estupefaents. Com explica Loreto Belda, tècnica de la UPCCA, «les activitats i interessos dels joves són allò que els pot mantindre apartats de la necessitat de consumir i, alhora, allò que disminuïx quan hi ha consums, per la qual cosa la millor teràpia és reflexionar i mantindre activitats i interessos com a alternativa als consums». Per això, #alternatives ha triat com a lemes de campanya «ens movem», «fem», «descobrim», «construïm», verbs d’acció per a crear alternatives al consum d’estupefaents.

Font: Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Jornades de visita i debat al nucli històric del Raval-Poble Nou

L'Associació d'Arquitectes convida a participar a tots en una jornada al voltant del nucli històric del raval-poble nou encetant un debat al voltant del seu estat i possibilitats d’intervenció