728×90 caixa onti
Home > Economia > Empreses i comerços > El Trèvol celebra una jornada sobre la Responsabilitat Social Corporativa a Ontinyent

El Trèvol celebra una jornada sobre la Responsabilitat Social Corporativa a Ontinyent

L’alcalde d’Ontinyent i president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, clausurava aquest dijous en el Centre Cultural Caixa Ontinyent una jornada organitzada pel “Projecte Trèvol” sobre la importància de la Responsabilitat Social Corporativa (RSC) en la qualitat de vida de les persones amb diversitat funcional. Rodríguez declarava en la seua intervenció la importància de l’ètica com a eina per a superar la crisi i agraïa el treball realitzat des de el “Projecte Trèvol” i “a tots aquells empresaris que malgrat la crisi han continuat apostant per mantenir en les seues plantilles a persones amb diversitat funcional”.

A la clausura també acudia el regidor coordinador de l’àrea de Territori del Ajuntament i vicepresident i conseller de Benestar Social de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida, Jaime Peris. Peris destacava el paper del Trèvol liderant, des de fa 22 anys, “la integració laboral de les persones amb diversitat funcional i la reflexió al voltant del tema des de l’experiència i l’aplicació pràctica”.

En la jornada també han intervingut la Secretària Autonòmica de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació, Zulima Pérez; el catedràtic d’Ètica de la Universitat Jaume I de Castelló, Domingo Garcia-Marzà; la directora de el “Projecte Trèvol”, Amélia Martínez; l’economista, Juan Royo; el president de l’Associació Trèvol, José Luís Torró; representant de diverses empreses; i els presidents de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida, Vicent Gomar; de “Plena Inclusión CV”, Mario Puerto; i de COEVAL, Javier Cabedo.

Font: Ajuntament d’Ontinyent

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Ajuntament i Diputació recuperen per als vianants el marge dret del Clariano

La inversió conjunta de 150.000 euros permetrà crear una nova vorera, habilitar un accés al riu i executar diverses millores paisatgístiques