fitur 2019
Home > Ontinyent > “El Rogle” d’Ontinyent aconsegueix un 50% d’inserció laboral dels seus participants

“El Rogle” d’Ontinyent aconsegueix un 50% d’inserció laboral dels seus participants

Un 50% dels participants al taller d’hosteleria del Centre de Dia de Menors “El Rogle” han aconseguit la seua inserció laboral una volta finalitzat el curs al que han estat participant des del passat mes d’octubre. Es tracta de 10 joves d’entre 16 i 21 anys sense estudis de secundària, que han participat en una formació específica en hosteleria complementada amb formació general al marc d’un programa municipal subvencionat pel SERVEF. En total 5 d’estos 10 participants continuaran treballant en diferents establiments de l’associació AHVAL on han realitzat les practiques incloses al programa, una xifra que la regidora coordinadora de Política per a les Persones, Sayo Gandia, destacava com a “molt important, i prova de que el nou impuls donat per l’Ajuntament al programa, amb noves accions adreçades a afavorir l’empleabilitat dels participants, ha estat l’adequat”.

En aquest sentit, Gandia explicava que l’alumnat del programa ha participat en programes del departament de Promoció Econòmica i han visitat nombroses empreses d’alimentació, a més d’estar present per primera volta a la Fira de l’Estudiant o la Fira per la Solidaritat, i conèixer també el funcionament d’altres centres i recursos de la ciutat. Sayo Gandia assenyalava que “ha estat un curs molt variat al qual hem comptat amb la implicació de diversos departaments municipals i associacions locals, amb l’ajuda dels quals hem fet avançar aquest com a autèntic projecte d’inserció sociolaboral”, manifestava.

EconomyCash Juny

En l’acte de cloenda, al qual es comptava amb la presència de regidores de l’Ajuntament, tècnics municipals i del SERVEF, restauradors d’AHVAL, professionals de les distintes empreses i familiars dels joves, els participants tenien especials paraules d’agraïment per a la regidora Sayo Gandia i el tècnic coordinador de Benestar Social, Miguel Colorado “per l’aposta que a través d’ells ha fet l’Ajuntament en aquest programa”, així com al professorat i personal que els ha acompanyat en la formació, el cuiner Rafa Calabuig i les educadores socials Inma Cerdà, Evangelina Mira i Maria Aubán, “per sempre estar guiant-nos i recolzant-nos”. El fi de curs de “El Rogle” es tancava amb un càtering elaborat pels participants per a tots els assistents.

Font: Ajuntament d’Ontinyent

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Jorge Rodríguez anuncia l’augment de l’atenció als majors amb nous programes

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, ha anunciat que el Govern d’Ontinyent va a augmentar l’atenció als …