728×90 caixa onti
Home > Ontinyent > Ontinyent trau a licitació la millora de la connexió Carrer Major-Sant Domingo

Ontinyent trau a licitació la millora de la connexió Carrer Major-Sant Domingo

L’Ajuntament d’Ontinyent trau esta setmana a licitació les obres de reurbanització del carrer Tomás Valls, al tram comprés entre la Plaça de Sant Domingo i el carrer Arquebisbe Segrià. L’actuació, que forma part de les accions contemplades en el programa ARRU (Àrea de Regeneració i Renovació Urbana) posat en marxa en la ciutat pel consistori i la Conselleria d’Habitatge, es liciten per un import inicial de 167.451’77 euros iva inclòs, i suposaran una millora en la connexió entre el Carrer Major i la Plaça de Sant Domingo, al barri del Poble Nou.

El regidor coordinador de l’àrea de Territori, Jaime Peris, ha destacat esta intervenció com “un nou pas en l’aposta del Govern d’Ontinyent per revitalitzar el centre històric i fer-lo més accessible i còmode per als vianants. Una aposta que es plasma en una injecció de més de 5’8 milions d’euros entre els programes Ontinyent Rehabilita, ARRU i les línies de la Conselleria entre 2016 i 2018”, recordava.

L’execució d’estos programes “a més de rehabilitacions, contempla obres com les de la renovada Plaça front al CFPA Sant Carles, l’adquisició d’immobles a rehabilitar al mateix carrer Tomás Valls i Cantalar de Sant Vicent, o esta nova actuació que donarà continuïtat a la trama urbana de l’entorn. La semipeatonalització suposa millorar l’accessibilitat dels vianants, eliminar barreres arquitectòniques, pacificar el trànsit motoritzat i dinamitzar la presència de comerç en plantes baixes, el que a més ajuda a fer més atractiva la rehabilitació d’habitatges pels particulars”, apuntava.

El projecte de reurbanització de Tomás Valls en el tram comprès entre la Plaça de Santo Domingo i el carrer del Arquebisbe Segrià (a l’altura de la Biblioteca Municipal) va ser presentat prèviament a l’Associació Veïnal del Poble Nou, i contemplen obres demolició del paviment existent per a crear una nova secció del carrer a un únic nivell, així com la retirada de les llambordes que actualment formen el paviment per al seu emmagatzematge i possible reutilització en altres espais municipals.

Igualment, es contempla la substitució de les xarxes de sanejament i aigua potable; realització de noves xarxes separatives d’aigües pluvials i fecals; renovació de l’enllumenat; canvi del mobiliari urbà i la senyalització vertical i obra civil per a la instal·lació de gas ciutat. El termini d’execució serà de 4 mesos des de l’inici de les obres.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Ontinyent se situa en el “top 10” dels municipis exportadors valencians

L’alcalde analitza amb els empresaris la marxa del programa d’ajudes a la comercialització i internacionalització, que ha quasi triplicat les subvencions atorgades a l’últim any