matricula iespouclar 728x90px
Home > Societat > Ontinyent impulsa el centre de dia per a menors “El Rogle” diversificant les activitats del servei

Ontinyent impulsa el centre de dia per a menors “El Rogle” diversificant les activitats del servei

L’Ajuntament d’Ontinyent, a través de l’àrea de Política per a les Persones, està treballant per donar un nou impuls al centre de dia per a menors “El Rogle” diversificant les activitats del servei. La regidora de l’àrea, Sayo Gandia, explicava que el taller de formació d’operacions bàsiques de restaurant i bar del que participen 10 joves d’entre 16 i 21 anys “ha de ser no sols una oportunitat per a que els usuaris s’integren laboralment sinó també per adquirir bons hàbits socials”, manifestava.

Així, els usuaris i usuàries, que estan rebent des del passat mes de novembre formació d’operacions bàsiques de restaurant i bar al marc d’aquest programa subvencionat pel Servef, han visitat el Mercat de València i participat d’accions formatives en música (amb un taller de batukada), sexologia (amb formació a càrrec del sexòleg municipal) o prevenció de conductes addictives (amb la col·laboració de la Unitat de Prevenció d’estes conductes de la Mancomunitat), i en breu realitzaran visites al CDT de Gandia i a la fàbrica de cervesa artesana Gram.

Tot açò al temps que estan realitzant una formació teòrica en hosteleria, que a finals d’aquest mes donarà pas a pràctiques no laborals de 8 hores en un total de 7 restaurants de la ciutat: Mesón del Rey, Vinoteca, Grupo NAC, Tipic, Monterrey, Casa Inés, i el restaurant del CIM de Sant Rafel.

Sayo Gandia ha felicitat “a totes les persones que s’estan implicant al programa, tant els tècnics de l’àrea de Benestar Social, les educadores responsables, els professors dels tallers o els responsables dels restaurants. Volem que el projecte evolucione i es potencie per ajudar més i millor a estos joves a estar el millor preparats possible professional i humanament, perquè això no sols els ajudarà a ells sinó que revertirà en tot allò que després aporten a la societat”, concloïa.

Font: Ajuntament d’Ontinyent

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Més de 700 voluntaris i voluntàries de Creu Roja es donen cita demà a Ontinyent

Ontinyent acollirà la celebració provincial del Dia Mundial de la Creu Roja i de la …