728×90 caixa onti estiu
Home > Societat > Ontinyent acollirà la tercera jornada sobre benestar social

Ontinyent acollirà la tercera jornada sobre benestar social

Tècnics, experts en serveis socials i associacions debatran a Ontinyent sobre els copagaments i els atacs al drets socials a la III Jornada “Cap a la Recerca dels Drets Socials” que tindrà lloc el proper 26 de març al Centre Cultural Caixa Ontinyent. A la jornada, organitzada per l’Ajuntament, l’Associació AMCO, i Caixa Ontinyent, es reflexionarà sobre com afecten al sector de la dependència les retallades patides per part de les administracions, i l’impuls d’aquestes a les polítiques de copagament per els serveis. La regidora de l’àrea, Paula García, explicava que “s’està buidant de continguts la Llei d’Autonomia Personal i Dependència, s’impulsa mesures regressives que desemboquen en la pèrdua de drets, i en definitiva estem vivint un context social difícil sobre el qual volem que la ciutadania puga saber més i reflexionar. Entenem que no són copagaments justos i que l’atenció a estes persones és un dret”, explicava.

Gracia Martí, tècnica del Consell de Cooperació i Solidaritat, explicava que la jornada s’obrirà a les 09:30 amb una inauguració a càrrec de la Regidora de Política Social. Posteriorment, de 10:00 a 11:30 hores tindrà lloc la xerrada “Aspectes legals del context d’aplicació de la Llei de Dependència: Situació actual i projecció de futur”, a càrrec Sandra Casas, advocada i experta en defensa dels drets de persones afectades pels canvis en la Llei d’Autonomia i Atenció a les persones dependents, moderant el torn de preguntes Miguel Ángel Colorado (coordinador de Benestar Social).

EconomyCash Juny

A les 11:30 es farà un “coffee-breaka càrrec dels participants del Centre d’Inserció Sociolaboral “El Rogle”, i de 12:00 a 13:30 tindrà lloc la taula rodona: “Situació actual dels col·lectius i la seua relació amb la Llei de Dependència”, a la que junt a Sandra Casas participaran Rosa Conca (Associació de Vida Indendepent de la Comunitat Valenciana); Ángel Bonafé Osca (President de la Coordinadora de Centres Ocupacionals de la Comunitat Valenciana); Dora Tortosa (Presidenta d’AMCO) i Cristina Reig (treballadora social), moderant la tècnica d’Igualtat Neus Rubio Ases.

Dora Tortosa explicava per la seua banda que posteriorment a esta taula rodona, ja a les 17:00 hores, Sandra Casas atendrà consultes directes i personals al CIM de Sant Rafel (Avda. Vicente Girones, 18) podent demanar-se cita prèvia al telèfon 610269412.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Igualtat premia a l’ajuntament d’Ontinyent per projectes innovadors en matèria de serveis socials

La Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives ha concedit els Premis a la Innovació …