matricula iespouclar 728x90px
Home > Societat > Modifiquen el trànsit al carrer de la Magdalena i la corba dels jutjats d’Ontinyent

Modifiquen el trànsit al carrer de la Magdalena i la corba dels jutjats d’Ontinyent

L’Ajuntament d’Ontinyent ha procedit aquest divendres a modificar el trànsit rodat des del barri de Sant Rafel al del Llombo pel carrer de la Magdalena eliminar les situacions de perill que venien produint-se a la coneguda com a “corba dels jutjats”, a la confluència del carrer Magdalena amb el carrer del Regall i l’Avinguda del Comte de Torrefiel.

La modificació ve avalada pels informes tècnics de la policia local i recomanat pel Pla de Mobilitat Urbana Sostenible d’Ontinyent (PMUS), que marca entre els objectius a desenvolupar per l’Ajuntament “millorar la seguretat viària i la convivència pacífica entre tots els usuaris de les vies”, que “es propose una jerarquia viària que permeta una millor ordenació i aprofitament dels usos urbans”, i “assegurar i potenciar que el vianant siga el principal protagonista de la mobilitat a la ciutat”, aspectes que s’han tingut en compte a l’hora d’abordar esta intervenció, assenyalava la regidora de Seguretat, Tudi Guillem.

Evitar encreuaments amb el carrer de la Magdalena, el Regall i l’Avinguda Comte de Torrefiel

La regidora ha explicat que “es tracta d’un espai summament estret on venien produint-se situacions perilloses, amb voreres estretes i la possibilitat de confluir tres vehicles procedents de diferents direccions en una corba molt estreta front als jutjats, situació que encara es tornava més complexa quan un dels vehicles era un autobús o similar. Aquest canvi pretén millorar la seguretat i comoditat en sentit ample, tan per als vehicles com per als vianants”, manifestava.

Així, els vehicles que arriben a aquest espai des de l’Avinguda del Comte de Torrefiel o des del Carrer del Regall podran circular com fins ara, mentre que els que arriben procedents del barri de Sant Rafel hauran de girar a la dreta en l’encreuament del carrer de la Magdalena amb el Carrer Monges Carmelites, front al Palau de La Vila, per a posteriorment poder accedir a l’Avinguda de Torrefiel travessant el carrer del Pare Ferran Alcina. El canvi s’ha introduït hui de manera provisional, amb les corresponents tasques de pintura i senyalítica, i obri la porta a una reurbanització de la zona per tal d’ampliar notablement la vorera que comunica l’Avinguda del Comte de Torrefiel i el Carrer de la Magdalena.

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Lurbel recaptarà fons per la Fundació Tutelar Trèvol amb una campanya solidaria

L’alcalde d’Ontinyent i President de la Fundació Tutelar Trèvol, Jorge Rodríguez, i el Director de …