fira 728×90
Home > Ontinyent > Més de 1000 joves participen en les activitats organitzades pel grup Scout Mafeking i els moviments juvenils d’Ontinyent

Més de 1000 joves participen en les activitats organitzades pel grup Scout Mafeking i els moviments juvenils d’Ontinyent

Coincidint amb la celebració de la Setmana Internacional de la Joventut, el regidors d’Educació, Óscar Borrell, ha visitat el grup Scout Mafeking 167 d’Ontinyent al campament Rio Gran de Quesa. Borrell explicava que “al Govern d’Ontinyent ens importa molt la joventut, i per això, a més de les accions que impulsem des del consistori, volem mostrar el nostre suport al treball que realitzen entitats com ara els centres juvenils i associacions d’educació no formal d’Ontinyent, que ofereixen amb estes activitats una forma d’aprenentatge diferent i saludable”, manifestava.

El regidor recordava que les associacions d’educació no formal estan presents en el Consell Educatiu de la ciutat, “perquè l’educació no formal és bàsica en la formació dels xiquets i xiquetes en l’àmbit extraescolar, per tal d’aprendre valors a través de la convivencia diària, com ara l’amistat o el companyerisme”, assenyalava.

Els 5 centres juvenils d’Ontinyent mouen en aquest mes d’agost a més de 1000 xiquets i xiquetes acompanyats per al voltant de 200 monitors i monitores. A més del campament a Quesa dels Scouts Mafeking, estos dies els júniors de Sant Josep es troben a Montes de Tayuelas (Conca) repartits en dos torns; els Juniors de Sant Rafel van estar la setmana passada a l’Ermita d’Alcoi ; el moviment juvenil de Santa Maria han viatjat al campament “Santa Maria de las Aguas Blancas” de la localitat castellonenca de Viver ; i els Júniors de Sant Carles estan a l’alberg “El Baradello de Moya” del parc de la Serra de Mariola d’Alcoi.

Borrell destacava la importància d’estes entitats per a l’oci dels joves ontinyentins al llarg de l’any, “ja que formen i eduquen als nostres joves paral·lelament als centres d’educació formal, no sols al mes d’agost, sinó al llarg de tot l’any”. El regidor tenia paraules d’agraïment “per als monitors i monitores que ens han obert de bat a bat les portes per a la visita al campament, i que fan una gran tasca, amb l’inestimable suport d’alguns pares, mares i familiars, perquè els xiquets i xiquetes puguen gaudir de la natura amb els amics i amigues sense cap tipus de problema”. Borrell ha seguit així amb les visites als moviments juvenils ontinyentins que estan treballant en l’educació no formal: en 2016 visitaven els Juniors de Sant Carles i en 2017 van visitar als i les joves del Moviment Juvenil de la parròquia de Sant Maria al seu campament d’estiu.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

La lectura del Privilegi Reial d’Alfons el Magnànim de 1418 obri la Fira d’Ontinyent

Intens cap de setmana amb atraccions mecàniques, gastronomia, artesania, comerç i Firauto