28/03/2024 - 11:25

L’alcalde d’Ontinyent reb a tres atletes ontinyentins

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, acompanyat pel regidor d’esports, Pepe Pla, ha rebut aquest matí al despatx d’alcaldia a tres atletes ontinyentins que han aconseguit destacats fites a les seues respectives categories: El veterà Antonio Navas i les joves atletes Àngela Pascual i Julia Rico, acompanyades pel seu entrenador, Fran Mollà.

Àngela Pascual es va proclamar el passat mes de febrer campiona autonòmica infantil a la prova dels 500 metres llisos al velòdrom Lluís Puig de València, registrant una marca de 1:26 que suposa la desena millor marca d’Espanya a la temporada. Júlia Rico va quedar sisena al Campionat Autonòmic de Cross, classificant-se per al Campionat d’Espanya que va tenir lloc en A Corunya el passat dia 11 de març, on va quedar com a 5ª millor representant valenciana i 9ª amb l’equip autonòmic.

Per la seua banda, Antonio Navas, que ja compta amb un extens palmarès com a atleta veterà, s’ha proclamat per tercera volta consecutiva Campió d’Espanya en categoria veterans de més de 50 anys a les proves de 800 i 1.500 metres llisos, classificant-se per al Mundial d’Atletisme de Veterans en Pista Coberta que tindrà lloc del 3 al 8 d’abril a Finlàndia.

Jorge Rodríguez, que s’interessava per la intensa rutina d’entrenament de tots tres atletes, els felicitava per els resultats obtinguts i els desitjava “una trajectòria plena d’èxits”.

Ontinyent torna a demanar al Ministeri la declaració d’Interès Turístic Internacional per als Moros i Cristians

El ple aprova per unanimitat l’emissió d’una nova sol·licitud a la Secretaria d’Estat de Turisme una volta ampliada i actualitzada la documentació justificativa