728×90 caixa onti
Home > Societat > La Regidoria d’Igualtat d’Ontinyent dóna a conèixer els noms de les homenatjades en el dia de la Dona

La Regidoria d’Igualtat d’Ontinyent dóna a conèixer els noms de les homenatjades en el dia de la Dona

L’Ontinyent CF femení, l’equip de ginecologia i obstetrícia de l’hospital, les iaies que tenen en acollida els seus néts i l’empresària Elisabeth Jacome seran objecte d’un reconeixement públic

Marta Mollà Liñana guanya el I Concurs de Cartells “Dia Internacional de la Dona” les obres participants del qual s’exposaran al museu MAOVA

Retre homenatge a les persones que treballen per la igualtat d’oportunitats des de l’àmbit esportiu, empresarial, social i sanitari. Amb aquest objectiu, i dins del marc de les activitats que envolten el “Dia de la Dona”, la Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament d’Ontinyent ha organitzat per al proper 8 de març un acte públic d’agraïment a una sèrie de persones i col·lectius, els noms dels quals s’han donat a conèixer esta setmana.

elisabethdona“Són dones i homes que que amb el seu treball i esforç construeixen una societat oberta, justa i participativa, sense exclusions ni desigualtats de gènere”, destacava Virtudes González. “Són moltes les que deurien estar en esta relació, però volem encetar una línia de reconeixement social a totes les persones que lluiten per la igualtat d’oportunitats des de tots els àmbits”, explicava.

D’aquesta manera, en un sopar que tindrà lloc a partir de les 21:30 del dia 8 al Restaurant “La Gamba de Oro” (i per al qual es poden adquirir tiquets al Centre Infodona i al Departament de Serveis Socials), es reconeixerà l’equip de ginecologia i obstetrícia de l’Hospital General d’Ontinyent; l’Ontinyent club de futbol femení A i B; les Iaies, iaios i familiars que tenen en acolliment als seus néts i nétes; i l’empresària Elisabeth Jacome Heredia.

En nom del grup de iaies, iaios i familiars que tenen a menors de la seua família en règim d’acolliment, Sofía Guevara agraïa “el detall de l’Ajuntament i la Regidoria d’Igualtat, així com el de les persones de Serveis Socials que ens ajuden, i que fan que tingam la força necessària per a no decaure i fer el millor pels nostres xiquets i xiquetes”. Des de l’Ontinyent CF Femení, Nerea Rivera recordava que a partir dels 12 anys les xiquetes que practiquen el futbol federat tenen dificultats per seguir practicant-lo, reivindicant que “les dones volem ser millor vistes i més recolzades al món de l’esport”. Per la seua banda, l’empresària Elisabeth Jacome agraïa també la tasca de la Regidoria d’Igualtat, l’Oficina de Promoció Econòmica i dels Serveis Socials, manifestant sentir-se “molt honrada” per obtenir un premi “que ha de suposar un reconeixement simbòlic a totes les dones, perquè en cada casa mantenim una lluita diària per traure endavant les nostres famílies”.

A l’acte es donava a conèixer el nom de l’obra guanyadora del I Concurs de Cartell “Dia Internacional de la Dona”, al qual han optat 84 obres presentades per alumnat de secundària. La guanyadora ha estat Marta Mollà Liñana, quedant segona Patrícia Sánchez Felipe, amb dos cartells que estaran exposats des del dia 7 i fins el 29 de març al museu MAOVA juntament amb la resta d’obres participants al concurs.

Dins la “Setmana de la Dona” a Ontinyent també tindran lloc altres activitats, com la Taula redona sobre “La custòdia compartida, noves taxes judicials i l’advocat d’ofici (7 de març, a les 17:00 a l’extensió de Magisteri del Campus d’Ontinyent) i la projecció a les sales de “El Teler” els dies 14, 15 i 17 de març de la pel·lícula una pistola en cada mano”, amb la col·laboració del Cine Club Utiye.

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Ontinyent concedeix el títol de fill adoptiu de la ciutat a Esteban Morcillo

El Ple de l’Ajuntament abordarà aquest dijous atorgar la distinció a l’ex rector de la UV pel seu treball per la ciutat