728×90 caixa onti
Home > Destacat > La discoteca Bamboo d’Ontinyent, obligada a tancar per no tindre llicència
Foto obtinguda des de Facebook de la discoteca-pub Bamboo a Ontinyent

La discoteca Bamboo d’Ontinyent, obligada a tancar per no tindre llicència

L’Ajuntament d’Ontinyent ha ordenat el tancament de l’antiga discoteca OTK, actualment dita ‘Bamboo’ per no tindre llicència d’apertura, funcionament i ambiental.

Des del consistori han ordenat la clausura després de diverses queixes presentades pels veïns, on han presentat nombrosos escrits al ajuntament denunciant els excessos de soroll, ja que els indicadors superaven els permesos, a més del bullici de la entrada i la eixida de la gent, discussions, botellons i altres molèsties que impedien el descans als veïns durant el cap de setmana.

Foto obtinguda des de Facebook de la discoteca-pub Bamboo a Ontinyent
Foto obtinguda des de Facebook de la discoteca-pub Bamboo a Ontinyent

Davant aquestes denuncies, l’àrea de Territori i Seguretat Ciutadana dirigida per Rebeca Torrò, ha pres la decisió d’ordenar el tancament immediat de la discoteca.

Segons ens ha explicat Rebeca Torró, “no podem realitzar el tancament de forma oficial fins que el propietari arreplegue la notificació del tancament, ja que a l’actualitat es troba fora d’Espanya, i si durant els propers dies no ens és possible contactar amb ell, utilitzarem altres vies legals per a notificar-li-ho”

Des del consistori reconeixen la inexistència de la llicència d’apertura i funcionament després d’unes remodelacions i ampliacions que s’han portat a terme durant els últims anys, i que la llicència va ser concedida l’any 1985, on capacitava el local per a ball amb ambientació musical i subministrament de begudes.

Segons l’ultima inspecció duta a terme després de la gran quantitat de denuncies, s’ha comprovat que s’havien modificat i ampliat els serveis, vestíbuls, guarda-roba, una barra a l’exterior, cabina de música, zona de ball a l’exterior, instal·lació d’una carpa, magatzem, serveis sanitaris i una cuina exterior, tot això sense haver demana els permisos d’obra pertinents al ajuntament d’Ontinyent.

Per altra banda, la discoteca oferia serveis de càtering, restauració, entreteniment, concerts, capees i discomòbils. Tot això sense disposar d’una llicència adequada, ja que la que es va concedir en un principi no comprenia aquestes activitats.

A dia d’avui, el consistori, ha donat 15 dies al propietari per a presentar al·legacions davant aquestes irregularitats i les queixes dels veïns, on les al·legacions per part del propietari han estat desestimades degut a que la ubicació on es troba ubicat el local a l’actualitat està forà de la nova ordenació urbana pel que fa que a l’actualitat siga totalment impossible renovar la llicencia, confluint amb el tancament del establiment.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

 1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
 2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

La II Cursa de la Dona d’Ontinyent reivindica l’esport femení amb 1700 participants

Enguany els beneficis s'han destinat a l'associaciò Adiem

6 comentaris

 1. Avatar
  pasiontinyentina

  que casualitat…al mes de novembre,l´ajuntament es vanagloriava de organitzar un festival musical amb motiu de la Fira, i ho va celebrar al Bamboo, utilitzant presisament la carpa exterior, i habent un grup de “vips” que utilitzaven la cuina i barra exterior…i ara ens tanquen una de les poques discoteques que ens queden? pero que preten esta gent? en que pretenen comvertir Ontinyent? els joves d´Ontinyent ens neguem a que la nostra ciuatat acave siguent una ciutat dormitori, i a no tindre una zona, ja de per si mermada, de pubs i discoteques.fer “capitalitat amable” tambe es oferir a la resta de la vall el ser una ciutat d´oci nocturn, tal i com te cualsevol ciutat del nostre tamany.

 2. Avatar

  El que li faltava al poble per a estar més mort…

 3. Avatar

  Lo que no entiendo es como se puede escribir un articulo como este ,sin tener conocimientos de lo que realmente pasaba en bamboo ,sin tener ni idea de lo que se habla.
  Primero :
  Si tenia licencia de apertura.
  Se pasaban periódicamente las inspecciones .
  Segundo:
  El guardarropa ,la supuesta nueva cabina ,las pistas de baile ,la carpa exterior ,almacen ,etc,etc etc… ya existían de hace muchisimos años ..de cuando fue la OTK …
  Asi que NO ES NUEVO ,ni ha tenido esas reformas …
  vergüenza me daría ser el escritor de este articulo …
  Ahora ya no nos queda nada en este pueblo ,por culpa de 4 personas amargadas que llevaban muchos años detrás del cierre de varias discotecas …
  Poco ambiente tenia ya este pueblo .. ahora la gente ni viene ni se queda …
  Resultado ?…
  Solo tenéis que ver y preguntar donde estaban todos los ontinyentins estas fallas ….

 4. Avatar

  Vaya mierda de pueblo esto esta mas muerto necesitamos ambiente porfavor discotecas ya!!!