fitur 2019
Home > Societat > La Cursa Sant Silvestre d’Ontinyent recaptarà fons a benefici d’INCLOU-TEA

La Cursa Sant Silvestre d’Ontinyent recaptarà fons a benefici d’INCLOU-TEA

Ontinyent acull la tradicional Cursa Sant Silvestre que marca el final de l’any esportiu. Enguany, esta cursa que congrega milers d’ontinyentins i ontinyentines tindrà també un caràcter solidari ja que recaptarà fons a benefici de l’Associació per a l’Educació i Inclusió de persones en l’espectre autista de la Vall d’Albaida (INCLOU-TEA). Així ho anunciava en la presentació d’esta cursa el regidor d’Esports, Óscar Borrell, que acudia acompanyat del president de la mateixa, José Antonio Martínez. 

La cursa de caràcter festiu té una extensió de 5 quilòmetres, que començarà i finalitzarà a la Plaça Major a partir de les 20:00h. Durant la presentació, Borrell explicava “que l’educació és una eina fonamental per a tota la ciutadania. Des dels diferents departaments de l’Ajuntament s’està treballant per a la convivència de totes les persones que formen Ontinyent” i destacava la gran tasca que fa l’Associació INCLOU-TEA en la conscienciació per treballar l’autisme en tota la ciutadania. Per la seua part, Martínez agraïa la col·laboració que des del món de l’esport i l’Ajuntament han rebut “per la integració i la visibilitat dels xiquets i xiquetes amb autisme”.

EconomyCash Juny

Els dorsals amb un cost d’1€, el qual es destinarà íntegrament a INCLOU-TEA, podran retirar-se des del dimecres 19 a Deportes RULL; Piscina coberta d’Ontinyent; Poliesportiu Municipal; a les tendes Kilómetro 42 i Lurbel i l’Ajuntament d’Ontinyent. També podran recollir-se una hora abans de l’inici de la prova. Tots dos animaven a la ciutadania a participar en esta prova popular de caràcter festiu on es pot acudir disfressat i “sobretot a comprar el dorsal malgrat que no puga participar després en la cursa perquè estaran col·laborant en una bona causa”. 

Borrell incidia en la importància que totes les entitats de caire social col·laboren conjuntament al llarg de l’any “com ve fent la Regidoria d’Educació amb INCLOU-TEA a través dels diferents programes de l’Escola de Pares i Mares, en les Jornades d’Educació, en la implantació de l’aula CIL, així com en la implantació d’un sistema de pictogrames en la ciutat i ara amb la Sant Silvestre solidària”, concloïa.

Tots els participants en la cursa, rebran regals i avituallament a la finalització de la mateixa. A més, hi haurà l’etiqueta #SantSilvestreOntinyent18 per poder seguir-la i participar en sorteigs de marxandatged’Ontinyent des de l’Oficina Jove de l’Ajuntament. El regidor agraïa la feina altruista de Jesús Bordera en disseny i impressió, a les empreses col·laboradores com Lurbel, als comerços que ofereixen regals que es sortejaran en el sopar de baix braç que es farà a la cafeteria de la sala Gomis així com a totes les persones que organitzen la cursa que fa més de 25 anys iniciaren la Sant Silvestre a Ontinyent. També a les voluntàries Carmen Coll, Inma Quiles, MªCarmen Mora, Alicia Llopis, Joaqui Asensio, Tere Vicedo i Cecília Calabuig dels diferents clubs com són el CA Ontinyent, Club Triatló Ontinyent, Club Ciclista Ontinyent. 

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

El Ier Pla estratègic de Joventut es decideix aquest dissabte

Aquesta activitat gratuïta i oberta al públic tindrà lloc aquest dissabte 1 de juny al Centre d'Iniciativa Cultural