728×90 caixa onti
Home > Societat > Inclou-TEA rebrà una seu social gràcies a la col·laboració de Caixa Ontinyent

Inclou-TEA rebrà una seu social gràcies a la col·laboració de Caixa Ontinyent

Caixa Ontinyent ha cedit l’ús gratuït d’un local que servirà com a seu social de Inclou-tea, l’Associació per a l’educació i inclusió de les persones en l’espectre autista de la Vall d’Albaida.

L’acord s’ha formalitzat pel President de Caixa Ontinyent, Antonio Carbonell, i el President de Inclou-tea, José Antonio Martínez i permetrà disposar a l’associació d’un local de 95m2 en el carrer Juan XXIII d’Ontinyent.

Inclou-tea, que ha iniciat un ambiciós programa d’activitats, va ser creada recentment davant la situació de dispersió i exclusió del col·lectiu, i té com a finalitat oferir una plataforma per a l’assistència i ajuda a totes les persones que requerisquen una atenció especial a causa de l’autisme, així com promoure l’assistència i orientació de les famílies.
El President de Caixa Ontinyent, Antonio Carbonell, ha mostrat la seua satisfacció “per contribuir a millorar el benestar de la nostra gent que és en realitat la finalitat de la nostra caixa, i més en este cas perquè s’impulsen activitats per a la inclusió d’este col·lectiu des de la seua infància de manera que puguen interactuar millor amb la societat. I estos són precisament els projectes que mostren la proximitat i el compromís de la nostra entitat i, el més important, la nostra sensibilitat quan revertim els beneficis en la nostra zona”.

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Ontinyent concedeix el títol de fill adoptiu de la ciutat a Esteban Morcillo

El Ple de l’Ajuntament abordarà aquest dijous atorgar la distinció a l’ex rector de la UV pel seu treball per la ciutat