728×90 caixa onti estiu
Home > Ontinyent > Igualtat premia a l’ajuntament d’Ontinyent per projectes innovadors en matèria de serveis socials

Igualtat premia a l’ajuntament d’Ontinyent per projectes innovadors en matèria de serveis socials

La Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives ha concedit els Premis a la Innovació en Matèria de Serveis Socials ‘Amparo Moreno Vañó’ als ajuntaments de Benicarló, Elda, Ontinyent i Xàtiva, i a les entitats Adsis i Inciatives Solidàries, Metges del Món CV, AFDEM i Rais i Associació Provivienda.

Es tracta de la primera edició d’uns premis convocats a fi de posar en valor aquelles actuacions i iniciatives innovadores en matèria de serveis socials desenvolupats i implantats per les entitats locals i per les entitats d’acció social que contribuïsquen a potenciar qualitativament el model social de la Comunitat Valenciana.

EconomyCash Juny

En aquesta primera edició dels premis ‘Amparo Moreno Vañó’ s’han presentat un total de 20 projectes corresponents a les administracions públiques municipals i 23 a projectes d’iniciativa social que s’han desenvolupat en la Comunitat Valenciana.

Els premis s’han adjudicat a les bones pràctiques o pràctiques innovadores en el marc de la prevenció de l’exclusió social, la protecció a les persones i a les seues famílies, l’autonomia personal i la promoció de la inclusió.

Tal com contempla la convocatòria, es concedeixen en dues modalitats: una per a les administracions públiques valencianes d’àmbit local i una altra per a les entitats d’acció social de la Comunitat Valenciana.
Cada modalitat ha tingut un primer, segon i tercer premi amb una dotació econòmica de 6.000, 4.000 i 2.000 euros respectivament, i un quart premi amb un esment especial.

Entre els criteris de valoració s’han tingut en compte la qualitat, novetat i innovació del treball així com els aspectes relacionats amb les persones usuàries i els resultats obtinguts.

Modalitat ajuntaments

El primer premi ha sigut per a l’Ajuntament de Benicarló pel programa ‘Implementació del Protocol Unificat per al tractament transdiagnóstico dels trastorns emocionals adaptat a la població usuària dels serveis socials’.

El segon guardó li ha correspost a l’Ajuntament d’Elda per la iniciativa ‘Desenvolupament del programa personalitzat d’inclusió social de beneficiaris de renda de garantia d’inclusió social en el municipi d’Elda. Diagnòstic i intervenció social”.

El Ajuntament d’Ontinyent ha sigut premiat amb el tercer garlardón per “El projecte Reinicia’t”, i el quart premie esment especial ha sigut per a l’Ajuntament de Xátiva per “Programa d’Empoderament Energètic’.

Modalitat entitats acció social

Respecte a la modalitat per a entitats d’acció social de la Comunitat Valenciana, s’ha concedit un primer premi per a la Fundació Adsis i Iniciatives Solidàries pel projecte ‘Escoles de Segona Oportunitat E2O’ de València.
El segon premi li ha correspost a Metges del Món de la Comunitat Valenciana per ‘Bones pràctiques en la incorporació de l’enfocament integrat de drets humans i gènere’.

Així mateix, el tercer premi ha sigut per a Associació de Familiars pels drets de la malaltia mental (AFDEM) pel projecte ‘Rehabilitació psicosocial: les falles com a instrument cultural d’integració de persones amb malaltia mental’ de Borriana.

Finalment, l’esment especial del quart premi ha sigut per a la Fundació Xarxa de Suport a la Integració Sociolaboral (RAIS) i Associació Provivienda per ‘El programa Hàbitat’ de València i Alacant.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Una passarel·la de vianants connectarà el casc urbà amb el polígon S. Vicent

També es construirà una vorera de més de 400m i 4m d'amplària connectada a l'actual avinguda de València

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada