728×90 caixa onti estiu
Home > Societat > El PP critica “ la lenta gestió en la Residència”

El PP critica “ la lenta gestió en la Residència”

La denúncia realitzada per la portaveu del Partit Popular d’Ontinyent, Mercedes Pastor, en la qual anunciava que la Residència obri les seues portes dilluns que ve ‘sota mínims’ i amb ‘finalitats totalment electorals’ continua donant de parlar. Els populars critiquen la lentitud en la gestió de Jorge Rodríguez en aquest tema i insisteixen a denunciar que la residència comença a funcionar albergant només a quatre dels 40 usuaris per a la qual va ser creada i que la plantilla de personal està a menys del 25%.

Des del PP afirmen que “aquesta lentitud no impere en altres temes urgents a solucionar, com la necessitat d’aplicar mesures que garantisquen la seguretat en el disseminat, afectat per tants robatoris“.

EconomyCash Juny

Els populars diuen que “ja és hora de recordar que Jorge Rodríguez està huit anys d’Alcalde a Ontinyent i que dues legislatures ‘donen de sobres’ per a obrir una residència la construcció de la qual va acabar en 2010″.

A més, enlletgeixen al PSOE que “sempre busque excuses, fins quan no n’hi ha i comenten que hauran d’acceptar ja que huit anys en l’alcaldia fan que passades de ‘tirar de motxilla’ a ‘tindre motxilla’, i de les quals pesen“.

Des del PP d’Ontinyent recorden als socialistes de Jorge Rodríguez que “no són intocables i, per descomptat, gens perfectes i que no estaria res mal acceptar alguna crítica de tant en tant. Fins seria positiu en aquest govern de majoria absoluta de catorze regidors, apunten des del PP”.

Des del govern socialista, han emés un comunicat on expliquen que “Les obres de la Residencia van finalitzar en 2010, governant el PP, que durant la legislatura 2011-2015 va seguir al front de la Generalitat i no va fer res per obrir-la“. Afirmen també que “l’actual Govern Valencià no podia actuar a l’edifici fins assumir la seua titularitat, a la que es va accedir en juny de 2016. En aquell moment, la Consellera Mònica Oltra va anunciar que els tècnics havien trobat una sèrie de mancances a resoldre en l’edifici abans de poder procedir a la seua obertura“.

A més a més expliquen que “Entre eixes deficiències, atribuïbles a la mala gestió del PP, està la necessitat de fer canvis en la cuina per a adaptar-la a un servei d’elaboració de menjars en lloc de catering; adequació dels recintes de dutxa d’usuaris i personal per a preservar la intimitat dels mateixos i millorar la seua funcionalitat o adequació de la bugaderia per a dotar-la de més equipament“. 

En eixe sentit han detallat que “També s’ha actualitzat el sistema automàtic de tancament i obertura d’eixides d’evacuació a la normativa actual; aplicat un sistema de protecció del sol en les zones més afectades; o la col·locació de solera i paviment d’exterior des de l’eixida del centre fins a eixir de la parcel·la de la residència, incloent un nou accés per als vianants front de l’entrada principal de la residència“.

Des de L’Ajuntament afirmen que “hem estat sempre al costat dels familiars per informar-los, i s’ha donat a la Conselleria totes les facilitats, tant en la realització de les diferents gestions com en el seguiment dels passos que se li han demanat“.

-La incorporació del personal i les persones usuàries es farà de manera progressiva per tal de facilitar la seua adaptació, una incorporació progressiva que ha estat consensuada amb les famílies.

Concloien explicant que “l’obertura de la Residència és una molt bona noticia que ha estat possible tot i la incompetència del PP, que és qui ha provocat estos anys de retràs. Les declaracions del PP sí que demostren un clar “oportunisme polític”. -El PP, amb aquestes afirmacions, intenta tapar l’èxit que suposa l’aprovació de la reforma de la Llei Urbanística que permetrà salvar les casetes d’Ontinyent i amagar la vergonya de no haver recolzat l’aprovació d’una llei tan important per a Ontinyent“.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

La FEMP i el Ministeri de Sanitat subvencionen el projecte d’envelliment actiu d’Ontinyent

El projecte d’envelliment actiu de l’Ajuntament d’Ontinyent ha rebut una subvenció de la Federació Espanyola …