ua 2018
Home > Societat > Ciutadans de 6 països participaran a una festa intercultural i gastronòmica a Ontinyent

Ciutadans de 6 països participaran a una festa intercultural i gastronòmica a Ontinyent

Ciutadans de 6 països d’Europa i Sud Amèrica participaran aquest diumenge 15 d’octubre a la fira “Entre Cultures” d’Ontinyent, una festa intercultural i gastronòmica que permetrà vore balls tradicionals, escoltar música, tastar plats típics o adquirir productes artesans de cada regió, comptant amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Ontinyent.

En concret, des de les 10:00 a les 20:00 hores, al recinte firal i junt al Mercat de Diumenge, tindrà lloc esta trobada a la que participaran les comunitats de Bulgaria, Romania, Equador, Colombia i República Dominicana, que compatiran entre ells i amb la ciutadania d’Ontinyent tant les seues manifestacions culturals i gastronòmiques com també esportives, ja que de vesprada es disputaran competicions amistoses de futbol.

L’inici de la jornada comptarà amb les intervencions de l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez; la Cònsol General d’Equador, Yessenia Ruiz; i el President de l’Associació d’Equatorians “La Dolorosa”, Vinicio Ushiña, així com les actuacions de més d’una desena de grups folklòrics dels països participants.

Font: Ajuntament d’Ontinyent

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

11.000 Quadríptics per difondre els atractius turístics de Santa Maria i el Campanar de la Vila d’Ontinyent

Els fullets inclouen textos en castellà, valencià i angles i es repartiran en diferents accions de promoció del turisme