728×90 caixa onti
Home > Economia > Empreses i comerços > Carla Belda Ribera i Elena Micó Beltrán guanyen el XV Concurs de Postals Nadalenques de Comerç In

Carla Belda Ribera i Elena Micó Beltrán guanyen el XV Concurs de Postals Nadalenques de Comerç In

Aquest dimarts 18 de desembre a les 18.00h a la seu del Centre Cultural Caixa Ontinyent, es van lliurar els premis del XV Concurs de Postals Nadalenques organitzat per Comerç In i Caixa Ontinyent amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Ontinyent. D’entre tots els participants, un jurat multidisciplinari va ser l’encarregat de seleccionar les postals finalistes i triar-ne les guanyadores. En aquesta 15ª edició han estat molts els treballs destacats per la seua originalitat, tècnica i detall, repetint la bona acollida d’anys anteriors.

Les alumnes guanyadores van ser Carla Belda Ribera del col·legi Martínez Valls i  Elena Micó Beltrán del col·legi La Concepción, a les que se’ls va fer entrega d’un MP4 i una llibreta de Caixa Ontinyent amb 125€ per a cadascuna de les premiades. A més a més, els col·legis als quals pertanyen, és a dir Martínez Valls i La Concepció, van ser obsequiats amb 200€ per a material escolar. 

EconomyCash Juny

Enguany es va concedir també un accèssit a Jaume Piqueras Navarro del col.legi La Concepción, la qual també va rebre com a premi un MP4 i una llibreta de Caixa Ontinyent amb 125€; i cadascú dels autors de les 70 obres finalistes també van obtindre un regal.

Un any més, els alumnes dels diferents centres educatius d’Ontinyent han participat de forma entusiasta en el concurs de Postals Nadalenques. Cal destacar la consolidació d’aquest concurs que any rere any rep nombroses participacions, en aquesta ocasió amb un total de 634 dibuixos presentats pels estudiants de 5è i 6è de Primària dels 11 col·legis de la nostra ciutat.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

900 alumnes participen en la campanya de prevenció de consum de tabac de la UPCCA

La campanya ha conclòs amb l’entrega del premi del IX Concurs de Cartells a Míriam Gómez Calabuig del CEIP Ramon Esteve de La Pobla del Duc