fira 728×90
Home > Ontinyent > Alfred Bernabeu nomenat Secretari General de l’Associació de Cronistes Oficials del Regne de València

Alfred Bernabeu nomenat Secretari General de l’Associació de Cronistes Oficials del Regne de València

La junta de govern de l’Associació de Cronistes Oficials del Regne de València (ACORV)encapçalada pel nou president Josep Ramon Sanchis Alfonso i per delegació de la XXII Assemblea General de Cronistes Oficials, va nomenar el passat 17 de gener al cronista oficial d’Ontinyent, Alfred Bernabeu Sanchis, Secretari General de dita associació. 

Bernabeu és cronista oficial de la ciutat des de 2008 i col·labora en les activitats que l’Ajuntament i les associacions locals li sol·liciten per tal de donar a conèixer a la ciutadania els valors històrics i culturals de la ciutat d’Ontinyent. Bernabeu entre d’altres actuacions, va participar en 2018 amb una visita guiada en la III “Setmana Negra d’Ontinyent” així com redactant informes a instància d’Alcaldia per a la denominació dels carrers de la zona del nou hospital. 

Juntament amb les regidories d’Arxiu i Educació va organitzar una sèrie de jornades obertes per donar a conèixer els fons documentals de l’Arxiu Municipal. També va pronunciar conferències dins la celebració del “600 Aniversari de la Fira d’Ontinyent” de la qual va formar part integrant de la comissió,  i en la commemoració del centenari de l’himne d’Ontinyent, organitzada per la Societat Unió Artística Musical.  Finalment, la Societat de Festers li va encomanar la confecció d’un informe històric, que recentment ha permès aconseguir la declaració de BIC per als actes de la Baixadadel Crist i de les Ambaixades.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

El Subdelegat del Govern anuncia que la supressió de la Policia Nacional no es definitiva

José Roberto González també confirma que s’està estudiant una nova zonificació que afectarà a espais com la urbanització El Pilar, la zona de Santa Anna o els voltants del futur nou hospital