728×90 caixa onti
Home > Cultura > Música i dansa > Una activitat d’estimulació sensorial amb música al Centre de Dia d’Ontinyent

Una activitat d’estimulació sensorial amb música al Centre de Dia d’Ontinyent

El Centre de Dia per a persones amb discapacitats psíquiques d’Ontinyent ha dut a terme aquest dimarts una activitat d’estimulació sensorial amb música, per la qual un professor de l’Escola de Música Ad Libitum mostrava el so de diversos instruments als usuaris d’aquest centre municipal, tots i totes amb una discapacitat profunda, severa i/o amb plurideficiències.

Així, Juanma Ferri arribava carregat d’instruments diversos a identificar com són: una darbuka, una cinta elàstica, campanes variades, un tub harmònic, una flauta èmbol, una sirena i un reclam d’ocells. Amb ells ha aconseguit el reconeixement de sons de la natura com, per exemple, diverses aus i també sons de la vida diària. A més a més, els usuaris i usuàries han sigut capaços d’utilitzar el propi cos per imitar sons propers com el del vent o la pluja amb diferents graus d’intensitat. I tot això mitjançant la participació i interacció no sols des usuaris i usuàries, sinó també la de tot l’equip de professionals del Centre de Dia.

Des del centre s’ha agraït la paraula i del bon fer d’un professor de música que de manera totalment altruista ha sabut traslladar la seua experiència en menuts i traure expressions i reaccions d’alegria, sorpresa i gaudiment tant en usuaris i usuàries com en professionals. La regidora coordinadora de l’àrea de Política per a les Persones, Sayo Gandia, posava de relleu “l’interès d’activitats com aquestes, que permeten als usuaris interactuar i gaudir d’una experiència molt especial amb la música”, destacava.

Font: Ajuntament d’Ontinyent

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

L’Agència Valenciana de Seguretat condecora 12 agents de la Policia Local d’Ontinyent

L’Alcalde, la Consellera de Justícia i el Delegat del Govern assisteixen a un acte on s’ha reconegut el servei prestat a la societat pels agents durant 25 anys