728x90px covid-aj-onti-01
La consellera Carmen Montón visita l' emplaçament definitiu per al hospital d'Ontinyent. Foto de Jordi Casnova.

Sanitat reprén els tràmits del nou Hospital en desestimar-se el recurs del Col·legi d’Enginyers

La Conselleria de Sanitat reprèn els tràmits previs a la construcció del nou Hospital d’Ontinyent, després que l’autoritat administrativa haja desestimat el recurs del Col•legi d’Enginyers contra els plecs del nou Hospital. En concret, el Tribunal Administratiu Central de Recursos Contractuals (TACRC) ha desestimat el recurs interposat pel Col•legi d’Enginyers de Camins, Canals i Ports contra els plecs establerts en el procediment per a la contractació del servei per a la redacció dels projectes i direcció de les obres de construcció del centre sanitari.

Cal recordar que, a finals del mes de març, el procediment perquè la construcció de l’Hospital es veia paralitzat per aquesta impugnació, ja que el Col•legi d’Enginyers de Camins, Canals i Ports, entenia que la seua figura no estava representada en els plecs. La desestimació del tribunal, definitiva en la via administrativa, descarta ara el recurs i declara que “no s’aprecia la concurrència de mala fe o temeritat en la interposició del recurs, per la qual cosa no procedeix imposició de sanció”.

Després d’alçar-se la suspensió del procediment de licitació d’aquest servei per part d’aquest Tribunal Administratiu depenent del Ministeri d’Hisenda i Funció Pública, dilluns passat es reprenia el procés paralitzat a la fi d’abril, amb la constitució de la mesa de contractació. Després d’ella s’inicia el procediment d’obertura de pliques, procedint-se hui divendres a l’obertura de sobres de documentació tècnica. El pròxim pas serà l’obertura de sobres de documentació econòmica el pròxim 21 de juliol, en la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública.

Font: Ajuntament d’Ontinyent

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Primer ple telemàtic per implantar mesures econòmiques contra el Covid19

L’Ajuntament d’Ontinyent celebrarà un ple extraordinari per vídeo-conferencia la propera setmana després que l’ampliació del …