ua 2018
Home > Vall d'Albaida > Ontinyent > Reconeguts especialistes participen en una conferència d’ANIMA sobre el càncer de mama

Reconeguts especialistes participen en una conferència d’ANIMA sobre el càncer de mama

El passat divendres va tenir lloc la conferència ‘La nova medicina en el càncer de mama’ al Centre Cultural Caixa Ontinyent. La cita, organitzada per l’associació de càncer ANIMA, va comptar amb reconeguts metges especialistes de la Comunitat Valenciana. En primer lloc, el Dr. José Torró Richart, cap de secció i coordinador de la Unitat de Mama de l’Hospital Lluís Alcanyís de Xàtiva, va abordar les novetats en el diagnòstic i el tractament del càncer de mama. A continuació, el Dr. Àngel Segura Huerta, coordinador de la Unitat de Consell Genètic de l’Hospital La Fe, va aprofundir en lo referent al càncer de mama hereditari. I per últim, el Dr. Enrique Mora Amérigo, cap del servei de rehabilitació del Lluís Alcanyís, va aportar informació molt important i útil sobre el limfedema (una seqüela comú en cas d’extirpació dels ganglis), el seu diagnòstic i tractament, donat que la fisioteràpia pot ajudar molt en la rehabilitació de les cirurgies mamàries i en l’eficàcia final dels resultats.

El càncer de mama, una malaltia d’origen multifactorial

ANIMA considera el càncer com una malaltia d’origen multifactorial i, en coherència amb eixa realitat, està plantejada com una associació multidisciplinar que ajuda als afectats de càncer des de diferents àmbits que afecten no sols al malalt sinó també al seu entorn. Per aquest motiu està organitzada en diferents àrees que actuen complementaria i transversalment. Una d’elles és la mèdic-sanitària, que treballa activament en la prevenció de la malaltia i l’acompanyament de l’usuari en distintes necessitats al llarg del procés. I és precisament des d’aquesta àrea des de la que es va organitzar aquesta conferència amb la intenció de donar llum sobre un tema que preocupa a una part important de la societat ontinyentina i de la comarca.

Font: ANIMA

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Ontinyent va acollir el lliurament de premis del primer certamen internacional de poesia “Mª Paz Sainz Angulo”

El Centre Cultural Caixa Ontinyent a Ontinyent, va acollir el passat 9 de juny, el …