matricula iespouclar 728x90px
Home > Salut > “Ontinyent Saludable” reprèn la seua activitat amb una xerrada sobre prevenció del dolor d’esquena

“Ontinyent Saludable” reprèn la seua activitat amb una xerrada sobre prevenció del dolor d’esquena

La Regidoria de Sanitat de l’Ajuntament d’Ontinyent reprendrà el proper dijous les activitats de “Ontinyent Saludable” amb una xerrada sobre prevenció del dolor d’esquena. El cicle de conferències gratuïtes, dirigides a la població en general i en col·laboració amb diferents professionals sanitaris, comptarà en esta ocasió amb la col·laboració de la Universitat Europea de València. La regidora de Sanitat, Matilde Francés, i José Vicente Benavent, professor de la Universitat Europea, donaven detalls d’una activitat que tindrà lloc dijous 23 de febrer a partir de les 19:30 hores al Centre Cultural de Caixa Ontinyent, on es comptarà amb la presencia de l’alcalde d’Ontinyent, la Gerent del Departament de Salut Xàtiva Ontinyent, el Director d’Infermeria del Departament de Salut i el President del Col·legi de Fisiterapeutes de la Comunitat Valenciana.

Matilde Francés explicava que “amb esta activitat volem contribuir a la prevenció del dolor d’esquena, un problema que afecta a gran part de la població al llarg de la vida i que pot condicionar molt el dia a dia de les persones. Aquest cicle de conferències té entre els seus objectius poder afrontar millor situacions com estes per tenir una vida més saludable”, recordava.

Benavent destacava la importància de la prevenció “i d’evitar el símptoma, si es possible, perquè és molt millor la prevenció que el tractament tant en l’àmbit laboral com en el domèstic”, explicava. A tal efecte, en la xerrada, que comptarà amb la intervenció d’un professor de biomecànica, es donaran als presents una pauta amb exercicis i uns díptics en recomanacions, a més de fer-se una presentació visual dels exercicis que es poden realitzar: “accions senzilles però molt efectives”, assenyalava Benavent, qui felicitava l’Ajuntament per la iniciativa i destacava l’interès d’aproximar la universitat a la població.

Font: Ajuntament d’Ontinyent

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Sanitat Sanitat llança una campanya preventiva ‘Trenquem el silenci, Parlem del suïcidi’

La consellera de Sanitat, Carmen Montón, ha presentat aquest matí la nova campanya preventiva ‘Trenquem …