ua 2018
Home > Salut > Conferència per previndre malalties del cor amb la dieta mediterrània

Conferència per previndre malalties del cor amb la dieta mediterrània

La Regidoria de Sanitat de l’Ajuntament d’Ontinyent reprendrà aquest dimarts les activitats de “Ontinyent Saludable” amb una xerrada sobre com “Previndre les malalties del cor mitjançant la dieta mediterrània”. El cicle de conferències gratuïtes, dirigides a la població en general i en col·laboració amb diferents professionals sanitaris, comptarà en esta ocasió amb la participació del metge Llorenç Miralles i Serrano, intensivista a l’Hospital Dr. Peset de València i membre de la Societat Valenciana de Ciències de la Salut, que intervindrà a partir de les 19:00 hores al Centre Cultural Caixa Ontinyent.

La regidora de Sanitat, Matilde Francés, animava a la ciutadania a acudir a una xerrada “on podrem descobrir com els aliments de la dieta mediterrània afecten positivament al cor i tot el sistema arterial, essent molt recomanable per a totes i tots i especialment per a persones amb algun factor de risc cardiovascular, com hipercolesterolemia, diabetes, obesitat o hipertensió arterial”.

Matilde Francés valorava positivament l’acollida a aquest cicle de conferències que pretén dotar a la ciutadania d’eines i coneixements per afrontar millor diverses situacions des del punt de vista de la salut, un cicle al qual les dues primeres xerrades (sobre oncologia i dolor d’esquena, respectivament) reunien més de 300 persones assistents.

Font: Ajuntament d’Ontinyent

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Tramitada la llicència del nou Hospital Comarcal d’Ontinyent

La Conselleria comunica al consistori que accepta la cessió dels terrenys prèviament adquirits per l’Ajuntament