728x90px fitur 2018
Home > Salut > Albaida llança una campanya per previndre l’aparició del mosquit tigre

Albaida llança una campanya per previndre l’aparició del mosquit tigre

L’ajuntament d’Albaida inicia una campanya per previndre l’aparició del mosquit tigre entre maig i novembre, que són els mesos de major activitat d’este insecte. Els albaidins i albaidines trobaran a partir d’esta setmana i fins que es reduïsca el risc de proliferació recomanacions i consells a través dels perfils de les xarxes socials de l’ajuntament: Facebook, Twitter i Whatsapp, així com els establiments locals per evitar la presència del mosquit tigre a la ciutat.

La primera part de la campanya de conscienciació comença recordant la importància de mantenir les zones seques i evitar l’aigua estancada perquè és on majoritàriament es troben els ous del mosquit tigre. De fet, l’eslògan de la campanya fa èmfasi amb la frase: “enguany, deixe’m el mosquit tigre mort de set’’. La regidora de Sanitat, Mª Ángeles Salom, explica que: “som conscients que és molt difícil d’eradicar, però amb estos consells esperem reduir la seua presència a les nostres cases durant els mesos de més calor’’.

L’ajuntament està condicionant i preparant totes les zones de la ciutat que podrien tindre aigua estancada i per això “esta campanya va dirigida a les cases particulars dels nostres ciutadans on nosaltres no podem arribar, però volem garantir un estiu sense les molestes picades”, conta la regidora de sanitat.

La presència del mosquit tigre va ser detectada per primera vegada a Espanya al voltant de l’any 1999, però en els últims anys ha augmentat tot i que encara no s’ha pogut determinar com va entrar al país. La seua proliferació causa cada any seriosos problemes a la ciutadania. L’ajuntament d’Albaida contestarà a tota mena de preguntes i dubtes respecte al mosquit i com evitar la seua reproducció a través dels canals tradicionals així com els perfils actius de les xarxes socials.

Font: Ajuntament d’Albaida

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Obra Social de Caixa Ontinyent ambienta la sala d’urgències pediàtriques de l’hospital d’Ontinyent

Obra Social de Caixa Ontinyent ha ambientat l’àrea d’urgències pediàtriques de l’hospital d’Ontinyent amb la …

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *