ua 2018
Home > Salut > 16 col·lectius recolecten més de 3000€ contra el càncer

16 col·lectius recolecten més de 3000€ contra el càncer

Un total de 16 de col·lectius locals d’Ontinyent, coordinats per l’Ajuntament de la ciutat, participaven aquest diumenge a la col·lecta anual de l’Associació Espanyola Contra el Càncer, a la qual es replegaven un total de 3235 euros. La jornada estava coordinada des de l’Ajuntament per la regidora de Sanitat, Matilde Francés, i la regidora de Ciutadania, Virtudes González, destinant-se els fons a investigació mitjançant la Junta Associada Provincial de València de l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC).

En esta col·lecta, que s’avança a la ciutat respecte a la resta de municipis valencians (fent-la coincidir amb el Diumenge de Rams) es comptava amb quatre espais de recolecta amb la participació de les associacions veïnals de Sant Rafel, La Vila, el Llombo, Sant Josep, Poble Nou; l’Associació d’Ames de Casa; l’associació de Fibromiàlgia AMFO; la de malalts cardíacs AMCA; la de malalts mentals ADIEM; la de malalts d’Alzheimer AFAO; la de donants de Sang San Vicente de Paul; Parkinson Benicadell; l’Associació Andalusa; la de malalts crònics AMCO, l’Assemblea Local de Creu Roja Ontinyent i  l’associació local de lluita contra el càncer ANIMA, així com diversos particulars.
 
Les regidores coincidien en agrair l’ajuda desinteressada de totes les persones que han participat a la col·lecta, i agraïen a la ciutadania els seus donatius, “perquè el càncer és un problema que potencialment pot afectar a qualsevol, i la lluita contra esta malaltia necessita de la implicació de totes i tots”, destacaven.

Font: Ajuntament d’Ontinyent

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Tramitada la llicència del nou Hospital Comarcal d’Ontinyent

La Conselleria comunica al consistori que accepta la cessió dels terrenys prèviament adquirits per l’Ajuntament