29/03/2024 - 10:42
Més

    Ximo Puig destaca en Aielo de Malferit que “les polítiques del PP no serveixen per superar la crisi”

    Altres notícies

    El Secretari General del PSPV-PSOE, Ximo Puig, ha afirmat que “les polítiques del PP no sols no serveixen per a superar la crisi, sinó que s’ha demostrat que provoquen un retrocés de drets i un deteriorament de Serveis Públics”.

    Puig realitzava estes declaracions el passat divendres al “sopar de primavera” de l’agrupació socialista de La Vall d’Albaida, un acte que tenia lloc en la localitat d’Aielo de Malferit i que reunia més de 200 de militants, simpatitzants, alcaldes i regidors de la comarca.

    Ximo Puig, que venia de visitar l’exposició “Nosaltres els Valencians. 1962-2012” en Ontinyent juntament amb l’alcalde de la ciutat i membre de la seua executiva, Jorge Rodríguez, era rebut en Aielo de Malferit per la Secretària General Local, Carmen Castelló, i el Portaveu del Grup Municipal, Juanra Espí, qui agraïen la seua presència i aprofitaven per demanar públicament al govern del PP d’Aielo “transparència i respecte en l’ acció política”.

    El líder dels socialistes valencians manifestava que “Mariano  Rajoy s’ha llevat la careta i està fent a Espanya, el que porta anys fent el PP en la Comunitat Valenciana”, reivindicat que “els socialistes s’han de sentir orgullosos de ser-ho”. Ximo Puig incidia en que el partit socialista es la alternativa que demana la societat valenciana per a corregir els errors del govern del Partit Popular, posant de relleu que “el PP, que és qui ha portat a la Generalitat i a la Comunitat Valenciana a la fallida, no será la que la tregui de la crisi”, destacava el Secretari General del PSPV-PSOE.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    El pròxim cap de setmana es celebrarà l’ajornat Ontinyent Medieval amb el Mig Any Fester

    El pregó d’Estefania Conejero donarà pas a un cap de setmana on es comptarà amb més de mig centenar de llocs de venda i més d’una dotzena d’actuacions teatrals i espectacles de carrer
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -