25/04/2024 - 4:10
Més

    Ximo Puig aposta per recuperar la indústria tradicional

    Altres notícies

    El Secretari General del PSPV-PSOE, Ximo Puig, ha reivindicat a Ontinyent la importància de la indústria tradicional valenciana “com a element imprescindible per recuperar la economia valenciana”.

    Puig realitzava estes declaracions esta vesprada en la seua primera visita a La Vall d’Albaida com a màxim responsable dels socialistes valencians, una visita que començava en l’Ajuntament d’Ontinyent, on era rebut per l’alcalde de la ciutat, el socialista Jorge Rodríguez, així com per nombrosos alcaldes, regidors i militants de la comarca.

    El líder socialista posa el govern de Jorge Rodríguez com exemple de polítiques alternatives front a la crisi

    Puig manifestava que “no conec cap país socialment avançat que no tinga una indústria potent. En el cas valencià la destrossa que ha fet el PP ha fet abandonar els nostres sectors productius”. Front açò, la elecció de Jorge Rodríguez com a responsable de la Secretaria d’Indústria “simbolitza l’aposta dels socialistes valencians per gent que està a prop dels nostres sectors manufacturers, sense els quals no seria possible la recuperació econòmica”, assenyalava.

    El líder dels socialistes valencians destacava així mateix que Jorge Rodríguez “ha demostrat en Ontinyent que es possible aplicar polítiques diferents a les que planteja el PP, que l’alternativa socialista es real. En una situació de dificultat, l’alcalde d’Ontinyent està fent possible una alternativa que permet mantenir els serveis públics i alhora incentivar la promoció econòmica”.

    Per la seua banda, l’Alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodriguez ha agraït la presència del líder dels socialistes valencians en Ontinyent, “una ciutat que esta tractant de canviar la tendència negativa a la qual ens ha portat l’alocada gestió del Partit Popular”. Jorge Rodríguez ha subratllat que “la ciutadania esta veient amb la tasca que esta desenvolupant el Govern Municipal és evident que hi ha una eixida de la crisi allunyada de les retallades i la destrossa dels serveis públics, que es la recepta de la dreta”.

    Ximo Puig aprofitava la seua visita a Ontinyent per contemplar la mostra “Nosaltres els valencians” dedicada a Joan Fuster, que es mostra a la Casa de Cultura de la ciutat, on posava de relleu que “En mig segle han passat moltes coses però hi ha elements fonamentals que resulten vigents del pensament fusterià. Ara existeix una realitat valenciana que cal llegir amb els ulls del segle XXI, però la lectura de Fuster esdevé imprescindible per interpretar-la”.

    El Secretari General del PSPV-PSOE finalitzava la seua visita desplaçant-se fins Aielo de Malferit per participar a un sopar multitudinari amb militants de tota la comarca, destacant que “els ciutadans de La Vall d’Albaida són cada dia més conscients que estos 17 anys de govern del PP ens han portat a la pitjor crisi econòmica, social i ètica que mai hem viscut en democràcia a la Comunitat Valenciana. Esta situació cal endreçar-la amb una mirada progressista, de solvència i integradora de tots els territoris, per a que tots els valencians i valencianes visquen on visquen tinguen el futur que es mereixen”, concloïa el líder socialista.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

    La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -