20/04/2024 - 17:52
Més

    Ximo Puig apadrina en Ontinyent la creació d’una agrupació d’alcaldes socialistes valencians

    Altres notícies

    El Secretari General dels socialistes valencians, Ximo Puig, apadrinava hui a Ontinyent la creació de la nova agrupació d’alcaldes socialistes valencians, que reunirà a destacats alcaldes del PSPV-PSOE de tota la Comunitat Valenciana. Puig explicava que l’objectiu d’aquesta Agrupació serà fer front comú i coordinat als problemes als quals s’enfronten els municipis valencians, havent-se elegit Ontinyent per a aquesta trobada constitutiva “perquè és un municipi que pot servir de mostra que es pot governar d’altra manera, pensant en els ciutadans i fent-ho entre tots.  Ontinyent és un exemple per al proper Govern progressista de la Generalitat”, manifestava el Secretari General dels socialistes.

    La primera reunió d’aquest grup, copresidida pel Portaveu del PSPV-PSOE en la Diputació de València, José Manuel Orengo, comptava amb la presència de primers edils com els d’Ontinyent (Jorge Rodríguez),  Xàbia (José Chulvi), Benidorm (Agustín Navarro) o Alcoi (Toni Francés). A estos alcaldes se sumaran els de localitats com Mislata, Vilareal, Alaquàs o Quart de Poblet, que estaran convidats a la propera reunió que tindrà lloc en desembre.

    L’alcalde amfitrió d’esta primera trobada, Jorge Rodríguez, agraïa a Puig el seu permanent recolzament i reconeixement a la gestió del Govern progressista d’Ontinyent, assenyalant que “és tot un honor que el d’Ontinyent estiga mirant-se des d’altres llocs com un Govern proper a la gent, amb trellat i auster, que estalvia per tal de mantenir la despesa social i promoure l’activitat econòmica, que es tot el contrari del que fa la dreta quan està al poder, com s’ha vist estos anys a la Generalitat”, destacava.

    A l’encontre, al qual acudia també la membre de l’Executiva Provincial del partit i segona tinent d’Alcalde d’Ontinyent Rebeca Torró, es tractaven també altres assumptes d’interès, com ara els preparatius de la convenció municipalista del proper dissabte a Orila, o l’anàlisi del projecte de Pressupostos Autonòmics plantejat pel Consell d’Alberto Fabra.

    Els alcaldes coincidien amb Ximo Puig en assenyalar que “portaran més deute i més fractura social, ataquen els serveis públics i retallen la sanitat en un 21% i l’educació en més d’un 10%”. Cal recordar que el Secretari General dels socialistes anunciava fa una dies una esmena a la totalitat al projecte de pressupostos que serà presentat davant les Corts Valencianes. Els socialistes proposen majors inversions en política industrial i agrària, així com un pla d’ocupació seriós i adreçar més recursos a educació i sanitat.

     

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

    La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -