728×90 caixa onti
Home > Política > Virginia Tarín, número dos en la llista de Ciutadans Ontinyent

Virginia Tarín, número dos en la llista de Ciutadans Ontinyent

L’actual presidenta de l’Associació de Veïns Camí Font de Pola en Helios d’Ontinyent, Virgina Tarín, serà la número dos de la llista de Ciutadans a l’Ajuntament d’Ontinyent, com a independent. 

Tarín, enginyer tècnic en Disseny Industrial i amb àmplia experiència en el sector del disseny tant a Espanya com a l’estranger, fa aquest pas perquè considera que “després d’aquest temps presidint l’associació de veïns de la meua zona, m’adone del molt que es pot fer a favor dels ciutadans de la nostra ciutat a través de les associacions” però, ha continuat Virginia Tarín“és indispensable perquè aquest treball siga fructífer tindre un ajuntament que ens escolte i ens acompanye en les nostres reivindicacions. Aquesta és la raó de fer aquest pas: poder ser l’eina activa dels nostres veïns en l’ajuntament” 

EconomyCash Juny

 “La mateixa vocació de servei a la nostra comunitat que fa que presidisca una associació veïnal és la que em porta hui a formar part d’aquesta candidatura”, ha declarat Tarin.

La llista estarà encapçalada per l’actual portaveu de Ciutadans (*Cs) d’Ontinyent,  Juan Revert qui ha assegurat que continuarà realitzant“política útil” per a la ciutat en la pròxima legislatura.

Revert ha agraït a Virginia Tarín “la confiança en el projecte polític de Ciutadans i s’ha compromés a“augmentar amb l’activitat duta a terme en l’actual legislatura, recollint les preocupacions i necessitats dels veïns i transformant-les en mocions, interpel·lacions i preguntes”. 

Creem que ha arribat l’hora de que Ciudadanos tinga responsabilitats de govern en la ciutat i que Ontinyent siga una ciutat millor”,ha assenyalat el portaveu,  “per aixó estic segur que anem a rebre el suport de la ciudadania per a comptar amb un grup municipal que continue aplicant aquesta política útil i done solucions als problemes dels ciutadans”. 

Per a això, l’assemblea municipal està elaborant una candidatura paritària en la qual homes i dones tenen el mateix pes. A més, s’ha comptat amb professionals del municipi que aportaran la seua visió d’Ontinyent des del punt de vista del ciutadà, cosa que només s’aconsegueix si la candidatura està integrada per polítics no professionals, com és el cas de Ciutadans Ontinyent.  

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

La Vall ens Unex aconsegueix diputat provincial

Amb el 100% del vot escrutat de les eleccions municipals a la província de València, …