28/03/2024 - 23:29
Més

    Vicent Gomar (PSPV) confirma la seua candidatura a renovar com a alcalde de Sa Pobla del Duc

    Altres notícies

    L’alcalde de La Pobla del Duc, Vicent Gomar (PSPV-PSOE) serà el candidat de la seua formació a renovar en el càrrec al capdavant del consistori. Gomar ha destacat que “en el pitjor moment, els socialistes hem donat el millor de nosaltres per a traure avant l’Ajuntament, i el resultat solament es pot valorar com a èxit, ja que la població està immersa en un procés de recuperació palpable i en el qual volem seguir treballant”, assenyalava.

    En aquest sentit, Gomar, que encapçala una renovada llista que difondrà un programa “il·lusionant” del que avançava que “va a seguir apostant per la gestió pública dels serveis essencials, en condicions tan treballades com la renovada gestió del servei d’aigües; així com el suport a les empreses, comerciants i creació d’ocupació en qualsevol sector; i un no rotund i sense pal·liatius a la implantació en el municipi de la planta de residus animals”, destacava.

    Quant a la gestió econòmica, el candidat recordava que “la maniobrabilitat ve determinada pel Pla d’Ajust en el qual ens trobem per a molts anys, obligat per la nefasta gestió del PP en el període anterior. Però després dels canvis realitzats en positiu, i amb 4 anys d’experiència, podem assegurar que la situació només pot millorar si els veïns i veïnes de Sa Pobla ens atorguen de nou la seua confiança”, explicava.

    Un govern pròxim al ciutadà, en constant contacte amb les associacions locals i mantenint trobades de treball amb els diversos col·lectius, és una de les claus per a aconseguir “que empatia i simpatia hagen reemplaçat en l’Ajuntament la crispació i la incoherència de temps passats”, expliquen des del PSPV-PSOE.

    “Un Ajuntament ha d’estar sempre a la disposició dels veïns i donar la cara davant qualsevol problema per a tractar de donar solució, ha de comprendre a les persones i posar-se en el seu lloc independentment si comparteix o no la seua forma de veure les coses. Així és com s’ha treballat a La Pobla del Duc i així és com volem seguir treballant amb Vicent Gomar al capdavant per altres 4 anys”, conclouen els socialistes.
    Gomar (PSPV) confirma la seua candidatura a renovar com a alcalde de Sa Pobla del Duc

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Ontinyent torna a demanar al Ministeri la declaració d’Interès Turístic Internacional per als Moros i Cristians

    El ple aprova per unanimitat l’emissió d’una nova sol·licitud a la Secretaria d’Estat de Turisme una volta ampliada i actualitzada la documentació justificativa
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -