29/03/2024 - 1:28
Més

    Vicent Gomar obté el millor resultat dels socialistes de La Pobla del Duc

    Altres notícies

    Amb 935 sufragis i un 56% dels vots emesos, Vicent Gomar ha obtingut el millor resultat dels socialistes a tota la història democràtica de La Pobla del Duc. Uns comicis als que apunta que “han hagut maniobres polítiques per part d’altres formacions, però la gent ha entès que hem gestionat amb l’honradesa i el trellat que La Pobla necessitava, i els agraïm aquest recolzament majoritari al que anem a respondre amb treball, treball i treball”, destacava.

    El reelegit alcalde de La Pobla del Duc reafirmava novament el seu compromís per seguir encapçalant la lluita contra la planta de residus animals, una infrastructura “que perjudica l’economia local i l’agricultura, que els veïns no volen, que afecta també a la resta de la nostra comarca i contra la que no anem a cedir ni un mil·límetre pel bé de La Pobla del Duc i de La Vall d’Albaida”.

    Entre les línies de treball per al nou període, Gomar avançava que, “a més del no rotund i sense pal·liatius a la planta de residus animals”, els socialistes “seguirem apostant per la gestió pública dels serveis essencials, en condicions tan treballades com la renovada gestió del servei d’aigües; així com el suport a les empreses, comerciants i creació d’ocupació en qualsevol sector”.

    Pel que fa a la gestió econòmica, el candidat recordava que “la maniobrabilitat ve determinada pel Pla d’Ajust en què ens trobem per a molts anys, obligat per la nefasta gestió del PP en el període anterior. Però després dels canvis realitzats en positiu, i amb 4 anys d’experiència,i amb un equip renovat, anem a seguir remuntant la situació”. L’alcalde també es comprometia a seguir apostant per un govern proper al ciutadà, en constant contacte amb les associacions locals i lluny de la crispació i la incoherència de temps passats.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Ontinyent torna a demanar al Ministeri la declaració d’Interès Turístic Internacional per als Moros i Cristians

    El ple aprova per unanimitat l’emissió d’una nova sol·licitud a la Secretaria d’Estat de Turisme una volta ampliada i actualitzada la documentació justificativa
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -