19/04/2024 - 11:40
Més

    Un minut de silenci per a recordar l’hospital ajornat per la Generalitat

    Altres notícies

    Representants de partits polítics, associacions i sindicats mostren el seu rebuig a la decisió de Sanitat de no construir l’hospital promès pel Govern Valencià

    Al voltant de 150 persones s’han reunit hui a les 11:00 a les portes de l’Ajuntament d’Ontinyent per guardar un minut de silenci per manifestar el malestar de la ciutadania després de l’anunci de la Generalitat Valenciana que el nou hospital d’Ontinyent “no es prioritari” per al Consell i no va a ser inclòs als propers pressupostos autonòmics.

    Aquesta convocatòria, realitzada a traves de les associacions veïnals i entitats que estan al Pacte per la Sanitat d’Ontinyent, és una més de les mesures que es van aprovar a la reunió que mantingueren el passat dia 20 d’octubre les diferents entitats i associacions integrants del Pacte, per tal de reclamar amb fermesa la construcció del nou Hospital General de la ciutat.

    Des del Govern Municipal, l’alcalde, Jorge Rodríguez, va agrair la resposta ciutadana a la convocatòria del Pacte per la Sanitat i va assenyalar que és la mostra de que la ciutadania d’Ontinyent no té intenció d’abandonar la reivindicació de l’hospital que es mereix i que ha pagat amb els seus impostos. Jorge Rodríguez va insistir una vegada més que el nou hospital és innegociable i que el seu ajornament ha estat un atac sense precedents al benestar dels ciutadans d’Ontinyent. A més ha reiterat que els actes de reivindicació de la nova infrastructura hospitalària no es detindran fins que la Generalitat diga la data exacta en que van a començar les obres: “volem que l’hospital d’Ontinyent siga el primer en ficar-se en marxa dels tres que el PP ha paralitzat la seua construcció”.

    Per la seua banda, el regidor de Participació Ciutadana i Política Social de l’Ajuntament d’Ontinyent, Manuel Ruiz, destacava que “estem complint amb el que es va acordar, i al minut de silenci de hui s’ha d’agrair el recolzament de tantes persones com han acudit a participar d’esta iniciativa que també ha fet seua l’Ajuntament d’Ontinyent”.

    Entre les properes accions reivindicatives que es van dur a terme van a estar també la realització d’una declaració institucional adreçada a la Generalitat Valenciana mostrant el rebuig de la societat ontinyentina a la decisió d’ajornar la construcció de l’hospital, l’enviament d’una carta al President de la Generalitat exposant el malestar que la situació ha creat a la ciutat;  i pròximament es farà una concentració veïnal, en un lloc encara per determinar, per posar en evidència que Ontinyent no va a deixar de reivindicar l’Hospital. A més a més, altres accions a emprendre serà col.locar una pancarta o cartell que exigisca la construcció de l’hospital junt al poste que va instal.lar la Generalitat als terrenys on hauria d’ubicar-se.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    El PP d’Aielo de Malferit Mobilitza un Ple Extraordinari per Aturar la Planta de Biogàs

    El Grup municipal del Partit Popular en Aielo de Malferit ha convocat un ple extraordinari per debatre la lesivitat...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -