728×90 caixa onti
Home > Política > Torró destaca l’aposta d’Ontinyent per impulsar la indústria 4.0 en una trobada estatal de la xarxa Innpulso

Torró destaca l’aposta d’Ontinyent per impulsar la indústria 4.0 en una trobada estatal de la xarxa Innpulso

L’aposta d’Ontinyent “per potenciar una reindustrialització sostenible i un avanç cap a la indústria 4.0” ha estat exposada hui per la 1ª tinent d’alcalde i regidora d’Innovació d’Ontinyent, Rebeca Torró en una trobada estatal de la Xarxa Innpulso a Màlaga. En concret, Torró ha participat al III Encontre d’Alcaldes i Alcaldesses amb la Innovació organitzada per la xarxa de ciutats de la Ciència i la Innovació de la que forma part Ontinyent, i que hui reunia 60 destacats talents innovadors i empreses de tota Espanya per exposar els seus projectes, entre ells l’empresa ontinyentina Imasd S.L.

A la seua intervenció en la jornada, Torró exposava que “el nostre repte és incrementar la competitivitat de les empreses d’Ontinyent i aconseguir atraure noves iniciatives, i per açò apostem fermament amb mesures concretes com a bonificacions d’impostos, ajudes directes per a l’elaboració de fires o catàlegs, però sobretot aquests últims temps estem apostant per millorar els nostres polígons amb ajuda d’altres administracions. Així, amb el Pla de Millora de Polígons engegat en aquesta legislatura, acabarem amb una inversió de 5 milions d’euros per a potenciar una reindustrialització sostenible i un avanç cap a la indústria 4.0”, incidia.

Com a exemple d’aquesta indústria 4.0 que es vol potenciar, Ontinyent participava en l’encontre amb l’empresa Imasd. S.L., dedicada al sector de la robòtica i l’automatització industrial. El gerent de la mateixa, Sergi Belda, exposava l’experiència de l’empresa treballant amb diversos sectors i desenvolupant solucions junt a grans companyies internacionals com les alemanes Siemens i Kuka.

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Comunicat del PSPV-PSOE d’Ontinyent

L’Executiva Local del PSPV-PSOE i el Grup Municipal Socialista a l’Ajuntament d’Ontinyent, reunits d’urgència després …