19/04/2024 - 17:09
Més

    Torró destaca l’aposta d’Ontinyent per impulsar la indústria 4.0 en una trobada estatal de la xarxa Innpulso

    Altres notícies

    L’aposta d’Ontinyent “per potenciar una reindustrialització sostenible i un avanç cap a la indústria 4.0” ha estat exposada hui per la 1ª tinent d’alcalde i regidora d’Innovació d’Ontinyent, Rebeca Torró en una trobada estatal de la Xarxa Innpulso a Màlaga. En concret, Torró ha participat al III Encontre d’Alcaldes i Alcaldesses amb la Innovació organitzada per la xarxa de ciutats de la Ciència i la Innovació de la que forma part Ontinyent, i que hui reunia 60 destacats talents innovadors i empreses de tota Espanya per exposar els seus projectes, entre ells l’empresa ontinyentina Imasd S.L.

    A la seua intervenció en la jornada, Torró exposava que “el nostre repte és incrementar la competitivitat de les empreses d’Ontinyent i aconseguir atraure noves iniciatives, i per açò apostem fermament amb mesures concretes com a bonificacions d’impostos, ajudes directes per a l’elaboració de fires o catàlegs, però sobretot aquests últims temps estem apostant per millorar els nostres polígons amb ajuda d’altres administracions. Així, amb el Pla de Millora de Polígons engegat en aquesta legislatura, acabarem amb una inversió de 5 milions d’euros per a potenciar una reindustrialització sostenible i un avanç cap a la indústria 4.0”, incidia.

    Com a exemple d’aquesta indústria 4.0 que es vol potenciar, Ontinyent participava en l’encontre amb l’empresa Imasd. S.L., dedicada al sector de la robòtica i l’automatització industrial. El gerent de la mateixa, Sergi Belda, exposava l’experiència de l’empresa treballant amb diversos sectors i desenvolupant solucions junt a grans companyies internacionals com les alemanes Siemens i Kuka.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    El PP d’Aielo de Malferit Mobilitza un Ple Extraordinari per Aturar la Planta de Biogàs

    El Grup municipal del Partit Popular en Aielo de Malferit ha convocat un ple extraordinari per debatre la lesivitat...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -