25/04/2024 - 16:50
Més

    S’aprova la proposta de Cs Ontinyent per fer públiques les mocions aprovades al Ple

    Altres notícies

    El portaveu de Ciudadanos Ontinyent ha aconseguit l’aprovació de totes les forces polítiques per a la seua proposta sobre transparència i estat d’execució de les mocions aprovades al Ple. Tal com ha explicat el regidor, Juan Revert, Ciudadanos Ontinyent ha llançat aquesta iniciativa amb l’objectiu fonamental per tal “d’oferir a tots els ciutadans la informació debatuda als plenaris amb la major transparència possible”.

    Concretament, al portal de Transparència figuraran dites mocions presentades per tots els grups municipals, a més del resultat de la votació i el seu estat d’execució. Amb la modificació del vot del PSOE a favor, que anteriorment es va abstenir a la comissió informativa, el regidor de Ciudadanos Ontinyent ha mostrat el seu agraïment “a la resta de representants per votar favorablement la nostra proposta”.

    Revert ha afegit que amb el treball de Ciudadanos Ontinyent s’està demostrant que “des de l’oposició es pot treballar per a la ciutat, fent política útil destinada a millorar la vida dels nostres veïns. Amb el que portem del 2017 hem aconseguit la unanimitat consistorial en totes les mesures que hem proposat: l’oficina de l’emprenedor, la gratuïtat de la zona blava per als vehicles elèctrics, la revisió i adequació dels ressalts a la normativa, la creació d’un registre d’ADN caní i, amb aquesta, la transparència i estat d’execució de les mocions aprovades al Ple”.

    Font: Ciudadanos Ontinyent

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

    La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -