19/03/2024 - 10:06
Més

    Rodríguez anuncia un Centre d’Economia Verda per facilitar l’estalvi energètic i econòmic

    Altres notícies

    L’alcalde d’Ontinyent i cap de llista de La Vall Ens Uneix, Jorge Rodríguez, ha anunciat la creació d’un Centre  d’Economia Verda per facilitar l’estalvi energètic i econòmic a famílies i empreses. Es tracta d’una de les propostes de la formació ontinyentina, amb la qual, explicava l’alcalde, “volem tenir centralitzada en un lloc tota la informació possible al voltant dels recursos i accions que ens poden permetre caminar cap a la sostenibilitat i afavorir l’estalvi, tant pel que fa al consum energètic com per a l’economia de les persones, entitats i empreses, de manera que potenciem un benefici per a totes elles i també per al medi ambient”, manifestava.

    Així, el Centre d’Economia Verda oferirà, informació i consells sobre questions com reducció del cost elèctric,  aprofitant les tarifes més òptimes de connexió a la xarxa elèctrica i consum responsable (tarifa amb discriminació horaria, bono social, etc). També al voltant de sistemes d’autoconsum; instal·lació d’aigua sanitària amb sistemes solars; autocompostatge; compra intel·ligent de vehicles elèctrics i ecològics; subvencions per instal·lar mesures d’estalvi d’aigua i electricitat; aprofitament d’energies renovables; mobilitat sostenible o activitats d’educació ambiental. Jorge Rodríguez destacava que “el futur passa necessàriament per la sostenibilitat, per cuidar al màxim els recursos naturals, i per apostar per noves vies que permeten no esgotar allò que hem rebut, deixant per al futur un millor legat dels que ens hem trobat. Amb el Centre d’Economia Verda a més volem mostrar que aquesta aposta per la sostenibilitat pot fer-se de manera avantatjosa per a l’economia de les persones i empreses”, concloïa. 

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Ontinyent amplia els espais verds fins arribar als 146 amb una superfície de 635.000 m2

    L’Ajuntament trau a licitació el nou plec de manteniment de parcs i jardins que donarà cobertura a les noves necessitats en esta matèria
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -