25/04/2024 - 12:44
Més

    Riba-Roja del Túria pren Ontinyent com a model de foment de la participació ciutadana

    Altres notícies

    El regidor de Transparència i Participació Ciutadana de Riba-Roja del Túria, Rafa Gómez, ha visitat Ontinyent per a reunir-se amb els regidors de de les àrees de Govern Obert i Transparència i Modernització, Joan Sanchis i Ciutadania, Virtudes González, per a conèixer de primera mà les diferents iniciatives que en esta matèria han desenvolupat en el municipi en matèria de participació ciutadana.

    Gómez es mostrava interessat sobretot en el projecte Ontinyent Participa, un projecte pioner a través del qual la ciutadania proposa els projectes que volen que s’executen per a millorar la ciutat, sumant-se així als més de 30 municipis de tota Espanya que s’han posat en contacte amb Ontinyent per saber més sobre el pioner procés.

    A més a més, els regidors ontinyentins parlaven amb el de Ribar-Roja sobre la Carta de Participació Ciutadana i el funcionament dels diferents consells de participació que existeixen en la ciutat.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

    La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -