19/03/2024 - 8:31
Més

    Revert dóna un vot de confiança a les administracions per a solucionar els danys causats per les inundacions

    Altres notícies

    El portaveu de Ciutadans (Cs) d’Ontinyent, Juan Revert ha donat hui “un vot de confiança tant a conselleria com a ajuntament perquè solucionen els problemes causats per les inundacions del Col·legi Públic Vicent Gironés

    Revert ha pres esta decisió “després d’escoltar les explicacions d’ambdós administracions que s’han mostrat disposades a resoldre els problemes en les pròximes setmanes”.

    Tant el director territorial de la conselleria d’Educació com l’alcalde es van reunir ahir amb els portaveus municipals i van explicar quins han sigut els passos dut a terme des que es va adjudicar el projecte. “En principi, tant les explicacions com els plans a dur a terme a partir d’ara han sigut satisfactoris” per al portaveu de Ciutadans.

    No obstant això, segons ha explicat “anem a romandre vigilants perquè estos plans es duguen a terme tal com se’ns ha descrit“. Revert ha destacat que “en el cas que no siga així, tornarem a presentar la moció perquè tant conselleria com ajuntament  tornen a posar sobre la taula la situació i busquen la millor solució per a tota la comunitat educativa.”

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Ontinyent amplia els espais verds fins arribar als 146 amb una superfície de 635.000 m2

    L’Ajuntament trau a licitació el nou plec de manteniment de parcs i jardins que donarà cobertura a les noves necessitats en esta matèria
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -