ontimedieval728
Home > Vall d'Albaida > Ontinyent > Revert dóna un vot de confiança a les administracions per a solucionar els danys causats per les inundacions

Revert dóna un vot de confiança a les administracions per a solucionar els danys causats per les inundacions

El portaveu de Ciutadans (Cs) d’Ontinyent, Juan Revert ha donat hui “un vot de confiança tant a conselleria com a ajuntament perquè solucionen els problemes causats per les inundacions del Col·legi Públic Vicent Gironés

Revert ha pres esta decisió “després d’escoltar les explicacions d’ambdós administracions que s’han mostrat disposades a resoldre els problemes en les pròximes setmanes”.

Tant el director territorial de la conselleria d’Educació com l’alcalde es van reunir ahir amb els portaveus municipals i van explicar quins han sigut els passos dut a terme des que es va adjudicar el projecte. “En principi, tant les explicacions com els plans a dur a terme a partir d’ara han sigut satisfactoris” per al portaveu de Ciutadans.

No obstant això, segons ha explicat “anem a romandre vigilants perquè estos plans es duguen a terme tal com se’ns ha descrit“. Revert ha destacat que “en el cas que no siga així, tornarem a presentar la moció perquè tant conselleria com ajuntament  tornen a posar sobre la taula la situació i busquen la millor solució per a tota la comunitat educativa.”

També pot interessar-te

El concert del Mig Any Fester d’Ontinyent estrena 3 peces dels càrrecs del 2018

Al primer concert del Mig Any Fester d’Ontinyent, que ha estat a càrrec de l’Agrupació …

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *