19/04/2024 - 3:17
Més

    Resultat del procés de primàries d’EUPV a la Vall d’Albaida

    Altres notícies

    El passat cap de setmana EUPV va celebrar el seu procés de primàries obertes a simpatitzants per triar la candidatura a la Presidència de la Generalitat Valenciana. Fent un exercici de transparència i participació mes d’un centenar de companys varen exercir el seu dret al vot a la nostra comarca per a decidir quins serien els companys que representarien a EUPV als propers comicis del mes de maig. Els militants van poder votar obertament les diferents candidatures, dues per Castelló, dues per València i tres per Alacant, a més a més, tal i com contemplen els Estatuts d’ EUPV cabia l’opció de votar en llista oberta.

    Uns resultats molt ajustats fruit de la pluralitat i de la més que demostrada vàlua de totes i tots els candidats varen donar com a resultat que el candidat d’ EUPV a la Presidència de la Generalitat fora Ignacio Blanco al que seguiran en la llista de la circumscripció per València Marga Sanz, Rosana Montalbán, Mª Ángeles Llorente, i l’ ontinyentí José Soler Gironés per eixe ordre, a la circumscripció d’Alacant, Esther López Barceló encapçalarà la llista seguida de David Rodríguez i l’ alcoià Paco Agulló, per últim a la circumscripció de Castelló la llista s’hi trobarà encapçalada per Jesús Monleón i com a numero dos, Fani Rubert.

    Des d’ EU de la Vall d’Albaida volen felicitar al conjunt de la militància i simpatitzants per la bona jornada de votacions a primàries, i feliciten al seu company José Soler Gironés per representar la nostra comarca a la candidatura finalista. També fan extensiva aquesta felicitació al company Ignacio Blanco i a la resta de companyes i companys que defensaran la pluralitat de l’esquerra a les properes eleccions Autonòmiques.

    En altre ordre de coses els set delegats i delegades de la comarca varen participar a l’ assemblea del passat diumenge on es van debatre les línies programàtiques que conformaran els eixos del nostre programa electoral, a més a més, s’ aprovaren per unanimitat de l’assemblea dues resolucions aportades per el col·lectiu d’ EU de la Vall d’Albaida en referència al copagament al sector de la dependència i discapacitat i d’altra en referència a la problemàtica de la gestió de residus i els atacs al pla de minimització.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    El PP d’Aielo de Malferit Mobilitza un Ple Extraordinari per Aturar la Planta de Biogàs

    El Grup municipal del Partit Popular en Aielo de Malferit ha convocat un ple extraordinari per debatre la lesivitat...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -