29/03/2024 - 7:39
Més

    Rebeca Torró: “Tortosa i Caturla han d’aclarir què saben de les gravacions”

    Altres notícies

    La portaveu dels socialistes d’Ontinyent, Rebeca Torró ha demanat públicament al candidat del PP local, Filiberto Tortosa, i al diputat comarcal Máximo Caturla, “que aclarisquen què és el que saben de les gravacions que vinculen al President de la Diputació, Alfonso Rus, a una presumpta trama de corrupció a través de l’empresa pública Imelsa”.

    Els socialistes han incidit en què “no pot passar ni un minut més sense que Tortosa i Caturla diguen alguna cosa al respecte, ja que el primer ha estat exercint com a assessor de Rus a la Diputació als últims quatre anys i Caturla com a diputat comarcal també ha estat treballant molt a prop del president de la institució. Ens preocupa que el nom d’Ontinyent es puguera veure vinculat d’alguna manera a tot aquest assumpte, i per a tranquil·litat de la ciutadania deurien comparèixer i donar explicacions”, destaquen.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Ontinyent torna a demanar al Ministeri la declaració d’Interès Turístic Internacional per als Moros i Cristians

    El ple aprova per unanimitat l’emissió d’una nova sol·licitud a la Secretaria d’Estat de Turisme una volta ampliada i actualitzada la documentació justificativa
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -