23/04/2024 - 23:36
Més

    Rebeca Torró reclama al Conseller d’hisenda els milions de deutes pendents

    Altres notícies

    La portaveu del Grup Municipal Socialista a l’Ajuntament d’Ontinyent, Rebeca Torró, ha instat el Conseller d’Hisenda i Administracions Públiques, Juan Carlos Moragues a tornar a visitar la ciutat “però a pagar els milions que ens deu, i es deixe de visites buides de les que ja estem farts els ontinyentins i ontinyentines”. Torró afegia que Moragues ha perdut la oportunitat d’aprofitar el desplaçament a Ontinyent per a anunciar quan pensa pagar el Consell els 2’5 milions d’euros de deute reconegut que manté amb l’Ajuntament i que ha costat als ontinyentins 180.000 euros en interessos”

    Torró censurava l’actitud del portaveu del grup municipal del PP, Filiberto Tortosa, en acompanyar a  Moragues en una visita que aquest realitzava “amb les mans buides”, ja que no va portar cap inversió ni pagament de deute a la ciutat. La portaveu socialista entén que, “vista la morositat del Consell del PP amb Ontinyent, és explicable que Moragues evitara reunir-se amb els representants del Govern d’Ontinyent, que li haurien reclamat el pagament del deute del Consell. Per contra, Filiberto Tortosa en estos encontres amb càrrecs institucionals del seu partit sempre ha preferit mostrar-se submís i dòcil. No estaria mal que alguna volta, encara que fora per error, optara per defensar els interessos de la seua ciutat i no els del seu partit”, afegia.

    La portaveu socialista recordava que eixa “submissió” ja la va mostrar Filiberto Tortosa a la seua etapa al Govern Municipal, durant la qual es va generar en bona part aquest deute de la Generalitat, “amb la signatura de convenis tan brillants com el del Teatre Echegaray, que deixa al Consell oberta la possibilitat de pagar el que vullga i quan vullga, que en quatre anys ha sigut res de res”.

    Ara, assenyala Torró, “els 2’5 milions de deute reconegut que manté el Consell amb Ontinyent està obligant a la ciutat a pagar 180.000 euros en interessos bancaris en només tres anys. La seua morositat està eixint molt cara als ontinyentins i ontinyentines, i el mínim que podia haver fet el Conseller d’Hisenda en vindre a la ciutat és donar alguna explicació al respecte”, concloïa Rebeca Torró.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

    La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -