19/04/2024 - 12:37
Més

    Rebeca Torró: “Ontinyent ens uneix a tots aquells que estem amb Jorge”

    Altres notícies

    Els socialistes presenten el lema “Ontinyent ens uneix” i el hashtag #totsambjorge “per recolzar l’alcalde que més acords ha propiciat”

    “Ontinyent ens uneix” serà el lema de la candidatura de l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, en la campanya de les properes eleccions municipals. La portaveu de la campanya dels socialistes ontinyentins, Rebeca Torró, i el coordinador de la mateixa, Joan Sanchis, compareixien hui en una roda de premsa a la que es presentava també un cartell electoral que inclou el hashtag #totsambJorge, per, explicaven, “recolzar a l’alcalde que més consensos i acords ha propiciat”.

    Rebeca Torró assenyalava que els socialistes “estem convençuts que la unitat de tots ens permet avançar mes de pressa i de forma mes segura. A Ontinyent, Jorge Rodríguez ha aconseguit esta unitat, propiciant més consensos que mai, i per això creguem que tots anem a estar amb Jorge, per a que una majoria ampla ens permeta seguir transformant Ontinyent en uns moments complexos però apassionants que necessiten de gent valenta i compromesa. Gent com la que integra la candidatura de Jorge Rodríguez, que és la que més es pareix al conjunt de la societat ontinyentina”, manifestava.
    Torró apuntava que els socialistes “som sabedors de què els altres partits van a atacar a Jorge, perquè ha estat l’alcalde de tots i totes, però nosaltres anem a fer una campanya en positiu, perquè estem orgullosos del que hem fet, sabem que queden coses per fer i volem seguir fent-les posant Ontinyent per damunt de qualsevol sigla política”, destacava.

    El coordinador de campanya, Joan Sanchis, feia un balanç de les activitats de precampanya encetades per l’equip de Jorge Rodríguez, els programes “Ontinyent marca el cami” i “Fem barri, fem ciutat”. A la primera d’estes han tingut lloc ja 10 reunions a les que han participat més de 300 persones de sectors com l’empresa, els sindicats, l’automòbil, els jubilats, els comerciants, l’hosteleria o la sanitat, “i anem a seguir reunint-se amb representants d’altres com la cultura, l’esport o la joventut, perquè volem seguir replegant idees i suggerències per a què el nostre programa electoral siga allò que la gent vol, que responga a la voluntat de la ciutadania”.

    Sanchis recordava que algunes de les propostes transmeses en estes reunions ja s’han fet realitat, com el postgrau en enologia que presentaven recentment l’alcalde i els rectors de les universitats de València i Alacant, o la reunió del sector de l’automòbil amb el Seprona: “la nostra política és escoltar a la gent i atendre a allò que demanen, i açò és una mostra”, apuntava. Quant al programa “Fem barri, fem ciutat”, que ja ha recorregut els barris de La Vila i el Poble Nou, i que a les properes setmanes passarà per la resta de barris de la ciutat, Joan Sanchis assenyalava que “no sols està sent un èxit sinó que també està marcant el camí d’altres que, a falta d’idees pròpies, estan copiant les nostres”, concloïa.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    El PP d’Aielo de Malferit Mobilitza un Ple Extraordinari per Aturar la Planta de Biogàs

    El Grup municipal del Partit Popular en Aielo de Malferit ha convocat un ple extraordinari per debatre la lesivitat...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -