19/04/2024 - 9:26
Més

    Rebeca Torró: “les contradiccions del Partit Popular al plenari demostren que no s’aclareixen ni ells”

    Altres notícies

    “No s’aclareixen ni ells”. Així valorava la portaveu del grup municipal socialista a l’Ajuntament d’Ontinyent, Rebeca Torró, les “incomprensibles contradiccions” en les que va incórrer el grup municipal del PP al plenari extraordinari d’ahir dijous, al qual s’aprovava el Pla de Reactivació Econòmica i Foment de la Ocupació posat en marxa pel Govern d’Ontinyent.

    Torró assenyalava que “quan semblava que havien tocat fons amb els seus desgavells, Filiberto Tortosa i els regidors del PP encara ens sorprenen amb intervencions com la d’ahir: primer critiquen obertament el Pla de Reactivació Econòmica, després el voten a favor, i quan sotmetem a votació que el Pla tinga diners per a poder executar-se, va i s’abstenen. Inaudit.”, manifestava la regidora.

    La portaveu socialista es pregunta “si els pareix malament el Pla, per què el recolzen amb el seu vot? Si el recolzen, per què parlen mal d’ell? I si malgrat les crítiques volen que s’execute, per què no voten a favor de que es dote amb diners? Tot açò no fa més que confirmar la situació de desgavell en la que viuen al PP, que segueixen més pendent dels seus líos interns que d’altra cosa i quan parlen és per no callar, però sense aportar res de profit al debat polític”, lamentava.

    Amb tot, des del grup socialista “agraïm el vot favorable de tots els grups a un Pla de Reactivació Econòmica que sabem que no podrà aplegar a tot ni a tots, perquè davant la crisi un Ajuntament té les ferramentes que te. Però tot i que les polítiques de foment de l’ocupació han de vindre de la Generalitat i l’Estat, al Govern d’Ontinyent tenim clar que en la mesura de les nostres possibilitats anem a fer tot allò que estiga a la nostra mà per eixir de la crisi, i fer-ho entre tots i sense deixar a ningú pel camí”, concloïa Rebeca Torró.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    El PP d’Aielo de Malferit Mobilitza un Ple Extraordinari per Aturar la Planta de Biogàs

    El Grup municipal del Partit Popular en Aielo de Malferit ha convocat un ple extraordinari per debatre la lesivitat...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -