728×90 caixa onti estiu
Home > Política > Rebeca Torró: “La gestió econòmica dels socialistes a Ontinyent és de matrícula d’honor”

Rebeca Torró: “La gestió econòmica dels socialistes a Ontinyent és de matrícula d’honor”

“La gestió econòmica dels socialistes a Ontinyent és de matrícula d’honor”. Així ho ha afirmat la portaveu del grup municipal del PSPV-PSOE ontinyentí, Rebeca Torró, qui ha repassat algunes de les fites del Govern liderat per Jorge Rodríguez en esta matèria, com ara l’augment de les inversions, la reducció del deute, la congelació d’impostos o l’augment dels incentius a les empreses.

Torró remarcava que “des que Jorge Rodríguez va arribar a l’alcaldia, la gestió econòmica de l’Ajuntament d’Ontinyent s’ha caracteritzat per l’eficiència i la responsabilitat, com demostren les xifres assolides estos anys”, assenyalava. Així, la portaveu socialista recordava que l’Ajuntament d’Ontinyent ha congelat impostos, taxes i preus públics; o que des de l’any 2012 tots els exercicis pressupostaris s’han tancat en positiu, el que ha permès reduir el deute de l’Ajuntament dels 20,4 milions d’euros de l’any 2011, als poc més de 8 milions que es deuran en acabar 2019. 

EconomyCash Juny

Rebeca Torró explicava que “ho hem aconseguit gràcies a no malgastar i en treballar de valent per aconseguir subvencions. Per això les inversions a la ciutat s’han disparat esta legislatura fins arribar enguany als més 10 milions d’euros procedents de la Unió Europea, el Govern Central, la Generalitat Valenciana o la Diputació”, assenyalava.

A més a més, s’ha facilitat a la ciutadania i a les empreses el pagament dels seus tributs, no sols amb la possibilitat de pagar per internet sinó també amb l’augment de terminis i la reducció del imports per poder efectuar ajornaments i fraccionaments. Rebeca Torró recordava que “un dels nostres compromisos electorals era la creació del Compte Corrent Tributari Local, la possibilitat de pagar tots els tributs a l’Ajuntament en 12 mesos sense interessos, una opció a la que des de 2016 s’han acollit més de  422 famílies i empreses”, apuntava.

La portaveu socialista afegia que “la política d’ingressos de l’Ajuntament no sols ha servit per fer front a les despeses de la nostra ciutat, sinó per beneficiar els diferents sectors i col·lectius ciutadans”. En aquest sentit, en matèria cultural, s’ha eliminat la taxa per la utilització del Teatre Echegaray i la Sala Gomis; en matèria mediambiental, s’han creat bonificacions en l’Impost sobre Béns Immobles i ampliat la dels vehicles híbrids i elèctrics als vehicles d’etiqueta ECO; per tal de recolzar les empreses i la generació de llocs de treball de qualitat, s’ha introduït bonificacions en l’Impost sobre Activitats Econòmiques i en l’IBI per generar llocs de treball indefinits, i s’han atès reivindicacions de sectors productius com l’automobilístic o el de la construcció. 

Per recolzar el comerç i l’hosteleria s’ha ampliat la bonificació del 95% de l’Impost de Construccions al sector del comerç, l’oci i l’hosteleria (sols a 2018 s’han bonificat més de 589 obres) i per estat al costat de les famílies s’ha ampliat les bonificacions a les famílies nombroses. “En definitiva”, apuntava Rebeca Torró, “el govern de Jorge Rodríguez ha estat, es i serà un govern eficient i responsable, queda molt per fer i seguir avançant i en eixa línia volem continuar comptant amb el suport de la ciutadania”, concloïa la portaveu dels socialistes.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Nico Calabuig i Paloma Alberola gestionaran les regidories de Consum i Arxiu

El regidor i la regidora de Compromís per Ontinyent, Nico Calabuig i Paloma Alberola, gestionaran …