20/04/2024 - 12:13
Més

    Rebeca Torró: “Invertir en el barri de la Vila és invertir en la dinamització turística d’Ontinyent”

    Altres notícies

    El barri de La Vila “pot ser un motor turístic per a Ontinyent, que ajude a crear activitat econòmica a la ciutat. Per tant, invertir a la Vila és invertir en la dinamització turística d’Ontinyent”. Torró ha lamentat que l’anterior equip de govern del PP no invertira en la Vila un cèntim dels 21 miliones d’euros que arribaren dels plans de Zapatero i Camps. Així ho manifestava hui la regidora de Territori, Rebeca Torró, qui, acompanyada pel regidor d’Obres, Manuel Cuesta, visitava les obres de reurbanització integral del tram entre el carrer de l’Església i la plaça de Sant Roc, en el entorn del Palau de la Vila, realitzades per l’Ajuntament durant els últims 4 mesos dins del Pla d’Eficiència Urbana.

    La regidora explicava que esta actuació, que ha suposat una inversió de 240.000 euros, forma part de la voluntat del Govern d’Ontinyent de fer ciutat des dels barris: “Nosaltres teníem clar que calia invertir a tots els barris i érem conscients que la Vila no sols és un barri històric i patrimonial, sinó que també ha de ser un barri de futur”, destacava. Torró i Cuesta han agraït la diligència de l’empresa i el seu bon treball i també la comprensió dels veïns amb les obres, i destacaven també l’impacte positiu d’altres intervencions municipals al barri, com ara l’àrea d’oci i estacionament creada al Carrer Trinitat, que està pràcticament finalitzada.

    Rebeca Torró recordava també que a les actuacions urbanístiques s’han afegit esta legislatura altres accions, com el Pla de Rehabilitacions de Vivendes que ha arribat ja a la seua III edició, i que entrava en vigor la setmana passada per subvencionar amb 120.000 euros als veïns que rehabiliten els seus immobles al casc antic, “complint un triple objectiu com és ajudar a les famílies, conservar el patrimoni i promoure l’activitat econòmica”. La regidora afegia per últim que “com diu el nostre alcalde, Jorge Rodríguez, en estos anys no hem fet com altres que s´omplien la boca de la importància de cuidar del casc històric i no feien res per millorar-lo, sinó que hem dut a terme accions clares, concises i contundents”, concloïa.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

    La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -